Connect with us
Se termină telenovela de la Acces Direct! Vulpița se întoarce la Blăgești

TV

Se termină telenovela de la Acces Direct! Vulpița se întoarce la Blăgești

Se pare că telenovela de la Acces Direct se va termina mai repede decât credeam! Veronica Vulpița își face bagajele și pleacă înapoi la Blăgești! Tânăra a anunțat-o pe Mirela Vaida că nu mai vrea să continue mariajul cu Viorel, așa că se va întoarce în satul natal și pe el îl va lăsa în apartamentul din București.

Se termină telenovela de la Acces Direct! Vulpița se întoarce la Blăgești

Vulpița s-a săturat să fie vedetă și vrea să se întoarcă acasă, unde se pare că și-a găsit pe altcineva, un alt bărbat alături de care vrea să înceapă o nouă viață. Bărbatul alături de care Veronica vrea să își refacă viața se numește Vasile și are doi copii dintr-o altă relație. Deși Veronica nu a vrut să recunoască legătura dintre ea și Vasile, se pare că Mirela Vaida a aflat totul!

În redacția Acces direct ar fi sunat fosta iubită a lui Vasile, care a povestit totul: bărbatul vrea să se însoare cu Veronica și să își crească fetițele alături de ea. Vulpița nu a vrut să recunoască sub nicio formă relația cu Vasile: „Nu este același Vasile. Nu pot să dau numele lui. E mai tânăr ca Viorel”, a spus Veronica.

Prezentatoarea Acces Direct a încercat să o convingă să se întoarcă din drum.„După atâtea luni… (…) Veronica, ești un trofeu pentru orice bărbat. Nu mai ești aceeași Veronica. Nimeni nu știe dacă tu vei avea o viață lungă și fericită cu băiatul ăla din Blăgești. Nevoia de a evada te poate duce cu ochii închiși în fața oricăruia. Poate și nevoia de afecțiune. Gândește-te bine”, i-a spus Mirela Veronicăi.

Veronica însă este foarte hotărâtă și nu mai are de gând să mai petreacă nicio clipă alături de Viorel, la București. Dacă ease va țien de cuvânt, sunt slabe șanse ca toată această telenovelă de la Antena 1 să se sfârșească mai repede decât ne așteaptam.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

3 Comments

3 Comments

  1. mihai

    2020-07-10T12:57:45+03:00 at 12:57

    Mare rusine, emisiune de doi bani. Antena 1, penibil… Nici bunica-mea nu se mai uita la VULPITA – bot la greu tuturor Antenelor.

  2. ADA

    2020-07-10T10:49:23+03:00 at 10:49

    ARGINT A SPUS CA II PLAC C****!
    AVIZ ANDREEA!

  3. ADY

    2020-07-10T10:46:35+03:00 at 10:46

    DOI PROSTOVANI, SUPRAMEDIATIZATI SI PROMOVATI!
    RUSINE ANTENA 1!
    RUSINE DOAMNA VAIDA!
    CEA MAI MIZERABILA EMISIUNE DE LA ANTENA 1.
    RUSINE STAFULUI CARE SE PREOCUPA SA PROMOVEZE ASTFEL DE NULITATI!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top