Connect with us
Emily Burghelea, rezultat negativ la coronavirus, deși nu a mai fost testată a doua oară după ce a fost declarată infectată

Vedete

Emily Burghelea, rezultat negativ la coronavirus, deși nu a mai fost testată a doua oară după ce a fost declarată infectată

Pandemia a pus stăpânire pe țara noastră, iar situația este din ce în ce mai dificilă. În ultima vreme, tot mai multe vedete din România au fost infecttae cu noul virus al momentului și au făcut declarații despre situația în care se aflau, pentru a atrage atenția asupra pericolului pe care îl prezintă virusul. Printre acestea se numără și Emily Burghelea, fosta asistentă TV de la Acces Direct. Totuși, ea nu înțelege cum a putut primi un mesaj că nu este infectată, deși nu s-a testat a doua oară.

Emily Burghelea are coronavirus

Emily Burghelea este infectată cu coronavirus și se află în izolare încă de când a aflat că este bolnavă, împreună cu iubitul ei, deși acesta nu a fost depistat pozitiv. Cu toate că locuiesc împreună, se pare că el nu a contractat virusul și este sănătos.

Ea ar fi luat contact cu o persoană care era bolnavă, însă a fost mai norocoasă, pentru că a dezvoltat o formă ușoară a bolii. Totuși, a avut simptome specifice. S-a confruntat în prima zi cu dureri în gât și puțină febră, oboseala fiind mai accentuată decât în mod normal. Ea este conștientă de pericolul virusului și are grijă acum de starea ei de sănătate, deși i-au fost date peste cap toate planurile.

Și mama și bunica ei au fost infectate în urmă cu ceva timp și au avut forme grave, având nevoie de ajutorul medicilor.

„De pe data de 2 decembrie sunt în carantină alături de iubitul meu, după ce am intrat în contact cu o persoană pozitivă. Din păcate, virusul nu iartă pe nimeni și, în urma procedurilor legale, am aflat că sunt pozitivă însă, spre surprinderea noastră, doar eu. Deși locuim în aceeași casă și dormim în același pat, testul lui Andrei a ieșit negativ. Eu am avut, slavă Domnului, simptome ușoare. Dureri în gât, o stare de oboseală cronică și febră 37,5 într-o singură seară, dar acum mi-am revenit. Știu foarte bine cât de tare te poate doborî acest virus”, a declarat Emily Burghelea.

Cu toate acestea, Emily nu înțelege un lucru. Deși a fost depistată pozitiv și clinica unde a efectuat testul a informat-o în acest sens, se pare că a mai primit un mesaj prin care i s-a spus că rezultatul testului a fost negativ, deși nu a mai efectuat un alt test. Ea este foarte revoltată din acest motiv și cere explicații Ministerului Sănătății.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top