Connect with us
Cine este logodnicul lui Emily Burghelea. Cu ce se ocupă bărbatul misterios

Vedete

Cine este logodnicul lui Emily Burghelea. Cu ce se ocupă bărbatul misterios

Emily Burghelea a fost implicată într-un mare scandal cu postul TV pentru care a lucrat ca asistentă, dar și cu cele două personaje celebre, Vulpița și Viorel. După ce și-a dat demisia de la emisiune, a urmat o perioadă zbuciumată, plină de certuri, acuzații și neînțelegeri. Situația s-a mai domolit acum, iar fosta prezentatoare profită din plin de timpul pe care îl are și se bucură de ceea ce se întâmplă în viața ei. De curând, ea a fost cerută în căsătorie, dar puțin știu cine este cu adevărat logodnicul ei.

Cu cine se iubește Emily Burghelea

Emily Burghelea a trecut printr-o perioadă destul de dificilă după plecarea de la Acces Direct. Aceasta și-a dat demisia în direct, pe motiv că nu mai poate suporta neregulile care au loc la emisiunea la care a lucrat ca asistentă TV. După aceste declarații, au urmat o mulțime de scandaluri, acuzații grave și certuri. Cei de la Antena 1 ar fi amenințat că vor să o dea pe tânără în judecată, pe motiv că aceasta a pătat imaginea postului. La fel au declarat și Vulpița și Viorel, nemulțumiți de acuzațiile fetei.

Totuși, viața lui Emily este mai liniștită acum. Tânăra zice că a renăscut după plecarea ei de la Antena 1 și că a trecut la un alt nivel, unde a învățat să se bucure de tot ceea ce îi oferă viața, să se aprecieze mai mult, după ce o perioadă a fost foarte stresată. Emiliana se implică în multe proiecte, este foarte activă și are multe planuri interesante.

De curând, un eveniment important a avut loc în viața ei. Tânăra a fost cerută în căsătorie și a acceptat, iar acum este mai fericită ca niciodată. Marea întrebare i-a fost pusă chiar la TV, în emisiunea lui Teo. Fosta asistentă TV a primit de la viitor ei soț o frumoasă bijuterie, dar și un buchet mare de flori. Reacția ei a fost una plină de emoții, iar răspunsul a fost, bineînțeles, unul afirmativ.

Iubitul ei este o persoană foarte misterioasă. El a apărut în emisiune cu o pălărie pe cap, ochelari de soare și o mască. Totuși, Emiliana a vorbit despre ceea ce face el cu adevărat, explicând că muncește foarte mult pentru un site de care se ocupă. Acesta nu este prezent pe rețelele de socializare, însă, viitoarea lui soție i-a făcut un cont de Instagram acum.

„Dacă sunteți curioși cu ce se ocupă vă las aici un link cu swipe up către site-ul lui. Are multe chestii, face multe chestii, nu înțeleg de ce nu și-a făcut Instagram până acum. Cine sunt eu să-l judec? Eu sunt doar viitoarea lui soție și i-am făcut Instagram.”, a declarat Emily Burghelea la secțiunea de stories de pe Instagram.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top