Connect with us
EXATLON O fostă concurentă face nominalizări pentru noul sezon

Vedete

EXATLON O fostă concurentă face nominalizări pentru noul sezon

O fostă concurență Exatlon vorbește despre posibili nou concurenți ai show-ului. Fosta războinică de la Exatlon, Mariana, a dat câteva nume ale unor vedete pe care i-ar plăcea să le vadă în nou sezon Exatlon.

Ea îi vede într-o confruntare pe Mutu, Andra, Oana Zăvoranu și Andreea Răducan și nu numai pe ei.

Mariana Nenu a fost una dintre cele mai îndrăgite concurente, făcându-se remarcată prin ambiția sa și a felului în care mobiliza echipa.

“I-aș vedea la Faimoșii pe Mutu, pe Cristi Chivu, pe Ana-Maria Brânză, campioana olimpică la scrimă, pe Oana Zăvoranu, că are stilul vulcanic al lui Giani Kiriță, pe Moroșanu, că e pregătit fizic și face show, pe Andra, cântăreața mea preferată, și pe Andreea Răducan, fosta gimnastă de elită.

Asta ar fi echipa mea de vis, să zic așa. Ar fi bun și Hagi, dar nu cred că ar accepta”, a declarat Mariana de la Exatlon, scrie cancan.ro.

Citește și EXATLON Vladimir Drăghia a dezvăluit cum a reușit să câștige

EXATLON Noi detalii ies la iveală despre cel mai urmărit show de televiziune. Vladimir Drăghia a venit cu detalii picante despre cum a reușit să suprviețuiască.

Vladimir Drăghia a dezvăluit despre modul inedit în care a fost nevoit să se hrănească pe perioada concursului. Drăghia își pregătea singur un supliment alimentar, care l-a ajutat să performeze la cote maxime. Asta pe lângă meniul obișnuit pe care îl primea.

EXATLON Vladimir Drăghia a dezvăluit cum a reușit să câștige

Vladimir Drăghia a găsit rapid o variantă ca să-și îmbunătățească meniul. Pentru a diversifica meniul, Drăghia își prepara nucă de cocos murată!

„Mâncam foarte multă nucă de cocos. La un moment dat am simţit nevoia să mai schimbăm gustul şi am ales varianta asta în care am prăjit-o. Am mâncat nucă de cocos proaspătă, nuca de cocos prăjită, nuca de cocos crudă, udă, pusa în apă de mare care să o săreze. Cam asta a fost acolo, un concurs de supravieţuire”, a precizat Vladimir Draghia pentru Ştirile Kanal D.

Citește și Alex Nedelcu și Ștefan Floroaica, planuri mari după ce au terminat Exatlon! Ce au de gând să facă, fanii vor fi fericiți

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top