Connect with us
Feli a fost cerută în căsătorie! După câțiva ani de relație și un copil, va face pasul cel mare

Vedete

Feli a fost cerută în căsătorie! După câțiva ani de relație și un copil, va face pasul cel mare

Cântăreața Feli a fost cerută în căsătorie de iubitul și tatăl copilului ei. Cei doi sunt împreună de câțiva ani, au o fetiță, și iată că urmează și nunta. Anunțul a fost făcut chiar de către artistă, pe contul ei de Instagram. Feli apare în revista Unica din luna octombrie. Alături de poza cu inelul de logodnă, Feli a scris și un mesaj emoționant.

Feli a fost cerută în căsătorie

Feli se mărită! Artista a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Cătălin. Cei doi au împreună o fetiță căreia i-au pus un nume special – Nora Luna. Este o artistă iubită și apreciată de, cu piese foarte ascultate. Scrie și cântă piese foarte sensibile, care au un mesaj profund, pe care Feli reușește să îl transmită de fiecare dată fanilor ei.

Îi merge bine pe plan profesional, și se pare că și pe plan personal/sentimental. Este mama unei fetițe superbe, este iubită și, foarte curând va deveni soție.

Iată ce a scris artista pe Instagram!

”Accept să-ți fiu sotie, Cătalin! Pentru ca ma accepți fix asa cum sunt și pentru că ne iubim și respectăm. Accept pentru ca ești cel mai bun prieten al meu. Că nu te sperie nebuniile mele și momentele de Feli cea nu tocmai lapte și miere uneori.”, a scris Feli pe Instagram.

Feli și logodnicul ei, Cătălin, s-au cunoscut în anul 2017, la un eveniment unde Feli fusese invitată să cânte. Timp de câteva luni au avut o relație la distanță, pentru că tânărul era mutat de 3 ani în străinătate. După o perioadă, el s-a mutat definitiv în România, pentru a fi permanent alături de Feli. Cei doi au împreună o fetiță pe nume Nora Luna.

Deși au existat zvonuri în acest sens, Cătălin, viitorul soț al artistei Feli, nu are nicio legătură cu industria muzicală.

”Accept pentru că viața cu tine e simplă, frumoasă și așezata și pentru că ne traim povestea ca doi adolescenți care se iubesc la nebunie când se iubesc, și sunt 2 vulcani când se aprind. Mulțumesc că m-ai făcut mama de Nora Luna și ( imediat ) soția ta. Când îmi spui “nevastă” ma simt cea mai mândră! Că-s a ta! ❤️”, a mai scris Feli când a anunțat cererea în căsătorie.

Feli este una dintre cele mai puternice voci din țara noastră. Piesa ei de debut a fost – Cine te crezi?. A avut un succes răsunător și cu piesele Timpul, Acasă, Creioane colorate, și cu piesa Vals – în colaborare cu Smiley.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top