Connect with us
Se căsătorește Smiley cu Gina Pistol? Răspunsul acesteia: "Sunt sigură că Dumnezeu...

Monden

Se căsătorește Smiley cu Gina Pistol? Răspunsul acesteia: „Sunt sigură că Dumnezeu…

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai celebre, dar în același timp discrete, cupluri din showbizz-ul autohton. Recent Smiley și Gina Pistol au anunțat că urmează să fie părinți. Iar cei doi sunt tare fericiți că urmează să fie părinți. Relația lor nu mai este un secret și cei doi se afișează tot mai des în public.

Cele două vedete preferă să își țină relația departe de ochii presei și nu au oferit foarte multe detalii din intimitatea lor.

Săptămâna aceasta, Gina Pistol a fost prezentă la prezentare de modă, ocazie cu care a fost întrebată de reporterii de la Click! dacă are planuri de măritiș în perioada următoare.

„De măritat nu știu, nu îmi fac planuri! Sunt sigură că Dumnezeu are el grijă şi de asta. Consider că în viață nimic nu este întâmplător! Am momente când sunt fericită, am momente când am motive de supărare sau de tristețe, sunt un om normal.

Felul meu de a fi este acela al unui om optimist. Din cea mai întunecată zi încerc să văd lumina de la lună sau de la stele”, a spus Gina Pistol (37 de ani).

Gina Pistol rupe tăcerea după despărțirea de Alin Cocoș: “Problema e…

Cum este Smiley când nu este pe scenă sau la TV

Smiley (34 de ani), pe numele său real Andrei Tiberiu Maria, este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din țară, dar puțină lume știe cum este acesta când nu performează.

El a dat, recent, un interviu celor de la infomusic.ro, în care vorbește despre cum este el în viața privată.

„Avem niște diferențe, într-adevăr, dar nu suntem foarte diferiți. Doamne, cum vorbesc, de parcă aș fi doi oameni. Nu, sunt diferențe mari. Adică sunt cât se poate de natural. Ca artist, nu mă dedublez când sunt pe scenă”, a spus acesta, întrebat dacă omul Smiley este diferit de artisul Smiley.

Întrebat dacă poate fi cucerit cu un zâmbet, iubitul Ginei Pistol a răspuns:

”Da. Realizez treaba asta de fiecare dată când îmi zâmbește cineva. Și mi s-a întâmplat treaba asta și o recomand. Vă recomand să faceți asta când vă uitați la cineva, când dați ochi în ochi cu cineva, chiar dacă nu-l cunoașteți.

Smiley și Laura Cosoi s-au întâlnit în culise! Ce s-a intamplat apoi

Un zâmbet poate să schimbe ziua omului respectiv. Mie mi s-a întâmplat asta. Pe bune. Și am realizat: <<Mamă, cât de puternic e un zâmbet!>>. Cât de puternică e starea asta de spirit. Nu numai că poate să-ți schimbe ție ziua, dar poate să le-o schimbe și oamenilor din jurul tău. E atât de simplu să faci ziua frumoasă cuiva.”

4 Comments

4 Comments

  1. Timofte Irina Elena

    2020-08-21T03:48:55+03:00 at 3:48

    Cocuta cred ca vorbeste rautatea si invidia din tine. Pacat!

  2. Ade

    2020-08-20T18:35:31+03:00 at 18:35

    Pe bune Cocuta? Ce are femeia asta? 😳😳😳Dacă era Bianca Drăgușanu mai înțelegeam, dar Gina este o fata super ok.

  3. cocuta

    2018-04-27T15:48:43+03:00 at 15:48

    dezamagire TOTALA!!!!cu o asa fufa …?

    • liliana

      2020-08-23T20:40:33+03:00 at 20:40

      Vroiai sa te ia pe tine,de aia esti invidioasa?!🤔😆😉

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top