Connect with us

Vedete

Feli Donose nu se ascunde: s-a confruntat cu o depresie cruntă după naștere

Feli Donose este una dintre cele mai celebre cântărețe din România. Ea se bucură de un mare succes, iar piesele sale ocupă locuri fruntașe în trendingul de pe YouTube. În plan emoțional, lucrurile funcționează perfect pentru vedetă. De aproximativ 3 ani, ea se află într-o relație cu un bărbat pe nume Cătălin. Din frumoasa lor poveste de dragoste a rezultat și micuța Luna. Deși se poate considera o femeie împlinită, perioada de după naștere a fost una destul de dificilă, deoarece Feli s-a confruntat cu o depresie cruntă.

Cum a trecut Feli Donose peste depresie

Feli Donose a fost mereu foarte rezervată în ceea ce privește viața personală. Ea evită să publice prea multe fotografii cu membrii familiei sale, în special cu logodnicul și fiica sa. Cu toate acestea, se pare că ea a vorbit despre o situație destul de dificilă prin care a trecut, respectiv o depresie.

Feli a explicat că venirea pe lume a micuței a fost o veste minunată pentru toată familia, însă ea nu a gestionat prea bine situația și a avut probleme. În plus, perioada de izolare a marcat-o destul de mult, ceea ce a complicat lucrurile. Totuși, ea este bine acum și mărturisește că terapia a ajutat-o foarte mult să se vindece și să se bucure de timpul petrecut alături de cea mică. În plus, familia și prietenii i-au fost aproape și au susținut-o mereu.

Feli a explicat că nașterea a fost cel mai bun lucru care i s-a întâmplat, mai ales că a venit la scurt timp după ce relația lor a prin contur. Ea și Cătălin, logodnicul ei, și-au promis că vor fi cei mai buni părinți și, chiar dacă au momente mai grele, în care s-au pierdut, au reușit să se mobilizeze.

„Desigur, am avut și perioade grele pentru că ne-am trezit într-un necunoscut care ne-a adus o groază de stări și semne de întrebare. «Oare pot să fiu un părinte bun? Oare sunt pregătit/ă?», întrebări pe care aproape toți cred că le au când sunt pe cale să devină pentru prima dată părinți. Eu nu am fost neapărat cea mai liniștită. Am trecut printr-o depresie destul de urâtă, dar Cătălin, mama și prietenii, familia, terapia (care este foarte importantă în viața tuturor), m-au ajutat enorm.”, a mărturisit Feli Donose.

De curând, celebra cântăreață a fost cerută în căsătorie. Ea a acceptat să-și petreacă restul vieții alături de Cătălin, căruia i-a mulțumit printr-un mesaj emoționant pentru faptul că o acceptă așa cum e și îi e alături mereu.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top