Connect with us
Liviu Vârciu, din nou tată! Iubita lui este însărcinată

Vedete

Liviu Vârciu, din nou tată! Iubita lui este însărcinată

Anda Călin, iubita lui Liviu Vârciu, a fost surprinsă la cumpărături cu burtica de gravidă la vedere. Se pare că cei doi așteaptă un copilaș și fericirea nu ar putea fi mai mare pentru Liviu, care a declarat recent că asta își dorește.

Liviu Vârciu, din nou tată! Iubita lui este însărcinată

Anda Călin şi Liviu Vârciu mai au împreună o fetiţă, pe care au botezat-o Anastasia Maria. Prima dată, Liviu Vârciu a devenit tătic acum 18 ani, când Amy Teiceanu a adus-o pe lume pe Carmina. Relația dintre el și prima sa fiică nu este una foarte bună. Cu câteva luni în urmă Carmina a deci să vorbească într-un interviu și a confirmat faptul că se înțelege cu tatăl ei așa cum și-ar dori.

Anda Calin. sursa foto: spynews.ro

Anda Calin. sursa foto: spynews.ro

În ciuda aparențelor, relația mea cu tata nu este una tocmai lapte și miere, așa cum știe toată lumea. Cel puțin cu mine tata mereu a fost mai indiferent și mai rece. În momentul de față, nu l-am văzut de un an și două luni, cât despre vorbit, vorbim foarte rar… Știu că multora nu le vine să creadă, pentru că ceea ce declară el nu se leagă cu ceea ce spun eu și nici cu adevărul. Niciodată nu am avut relația aceea care apărea la televizor.”, a declarat Carmina cu ceva timp în urmă.

Cert este că acum Liviu Vârciu va fi din nou tătic și nu mai există urmă de îndoială. Paparazzi spynews.ro au surprins-o pe iubita lui la plimbare și în mod evident are burtică. Anda Călin îi va oferi din nou un copil și el nu ar putea fi mai mândru. Întrebat dacă își mai dorește copii, Liviu Vârciu a dat de înțeles că el și iubita lui lucrează la asta. Ca drept dovadă momentul mult așteptat a sosit.

Citește și: Mirela Vaida este bolnavă. Cum o tratează soacra ei

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top