Connect with us
Fiica lui Adrian Minune a spus adevărul despre divorțul de tatăl copilului ei

Vedete

Fiica lui Adrian Minune a spus adevărul despre divorțul de tatăl copilului ei

Carmen, fiica lui Adrian Minune, a vorbit în sfârșit despre zvonurile conform cărora ar fi în pragul divorțului. Carmen și Bogdan Căplescu au împreună o fetiță, iar relația lor este destul de discretă. În ultimul timp însă, cei doi nu au mai apărut în fotografii împreună și speculațiile nu au întârziat să apară.

Fiica lui Adrian Minune a spus adevărul despre divorțul de tatăl copilului ei

Carmen a decis să închidă gura tuturor și a spus lucrurilor pe nume. Ea a clarificat situația în direct la o emisiune tv. Se pare că soțul ei își dorește mai multă intimitate și nu vrea să fie în lumina reflectoarelor, așa că i-a propus artistei să șteargă toate pozele cu el de pe rețelel de socializare.

Imediat cum Carmen a făcut acest pas, atât fanii cât și jurnaliștii au început să facă speculații pe marginea acestui subiect.

‘Nu există asta! Nu va exista niciodată! Nu concep să existe vreodată un divorţ sau vreo despărţire, după bebe, în primul rând asta! Noi am încercat să găsim o soluţie, pentru că Bobo preferă intimitatea. Am decis împreună să postez doar eu cu fata şi pozele cu el să le arhivez. Ei bine, cum am făcut chestia asta, oamenii din presă au văzut asta şi fără nicio întrebare, fără nimic, au tras concluzii’, a declarat Karmen, la Antena Stars.

Citește și: Carmen Harra răstoarnă Ziua Îndrăgostiţilor: 13 întrebări prin care să îți testezi IUBIREA

Citește și: Mirela Vaida a vrut să o dea afară din emisiune pe Vulpița. Prezentatoarea s-a enervat la culme

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top