Connect with us
Mirela Vaida a vrut să o dea afară din emisiune pe Vulpița. Prezentatoarea s-a enervat la culme

Vedete

Mirela Vaida a vrut să o dea afară din emisiune pe Vulpița. Prezentatoarea s-a enervat la culme

Telenovela dintre Veronica Vulpița și soțul ei Viorel continuă. Mai nou, în peisaj a apărut presupusul amant al Vulpiței. Ieri, în platoul Acces Direct, Mrela Vaida s-a enervat la culme și a vrut să o scoată pe Vulpița afară din emisiune.

Mirela Vaida a vrut să o dea afară din emisiune pe Vulpița. Prezentatoarea s-a enervat la culme

Mirela Vaida s-a enervat ieri, în timpul emisiunii Acces Direct și a vrut să o dea afară pe Vulpița. Veronica a avut o ceartă aprigă cu Marian, presupusul ei amant. Bărbatul a acceptat să vină în emisiune și să își spună povestea. El crede că fiica Vulpiței este și a lui și dorește să facă un test de paternitate.  Marian susține că a întreținut relații intime cu Veronica cu puțin timp înainte ca ea să anunțe că este însărcinată.

Spiritele s-au încins li Vulpița s-a enervat și ea la culme când a auzit aceste lucruri. Mirela Vaida însă nu tolerează nimic și a amenințat-o pe Vulpița că o scoate afară din emisiune. “Veronica, te dau afară dacă mai vorbeşti aşa. Dacă mai ameninţi sau vorbeşti vulgar sunt obligată să vă dau afară din platou”, a spus Mirela Vaida, vizibil nervoasă din cauza situației existente în platoul de la “Acces Direct”.

Mi-a dat mesaj şi mi-a spus că nu se simte bine. Există acea posibilitate să fie copilul meu. Eu vreau să facem testul de paterniatate. Nu mi-a spus niciodată că ar fi copilul meu. Am văzut-o pe cea mică şi era încântată când îmi arăta fotografiile, de parcă eu aş fi fost tatăl copilului”, a declarat Marian, fostul amant al Vulpiței.

Citește și: Chef Joseph Hadad a ajuns de urgență la spital. Care este adevăratul diagnostic

Citește și: Copilul de patru ani care a intrat în comă după o anestezie la dentist a murit. A primit un cocktail de medicamente cu propofol și ketamină

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top