Connect with us

Vedete

Fiul Andreei Mantea nu are tată. De ce nu l-a recunoscut în acte Cristi Mitrea

Andreea Mantea este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV din țara noastră. Vedeta trăiește acum cea mai frumoasă perioadă a vieții sale și de mai ine de cinci ani iubește nebunește. Totuși, a mai avut și relații eșuate în trecut. Cu Cristi Mitrea, unul dintre foștii ei iubiți, are și un copil pe care, însă, acesta nu l-a recunoscut în acte.

Cristi Mitrea nu a crezut de la început că David este copilul lui

Cristi Mitrea este fostul iubit al Andreei Mantea. Cei doi au avut o relație de scurtă durată și s-au despărțit după doar câteva luni de iubire. De atunci, nu au fost în relații prea bune, dar au reușit să comunice doar de dragul celui mic, care are nevoie de ambii lui părinți.

Cristi Mitrea a vorbit în cadrul unui podcast, despre mai multe aspecte personale ale vieții sale. Astfel, a spus că David are, în certificatul de naștere, în dreptul tatălui, doar o linie. Luptătorul MMA a mărturisit că nu l-a recunoscut în acte pe fiul său.

Cristi Mitrea a declarat că, la început, a avut îndoieli legate de David. Nu își putea da seama dacă, într-adevăr, el este copilul lui sau nu. Când cel mic a crescut, bărbatul și-a dat seama că are o conexiune cu cel mic și a simțit că este fiul său și că are nevoie de el în viața lui. Cei doi au o relație frumoasă acum și petrec mult timp împreună, deși Cristi nu are nici acum o relație prea bună cu Andreea.

„Am avut o perioadă în care nu eram liniștit eu cu mine, nu puteam să dorm, mă trăgea așa, trebuia să văd, să simt eu ceva și mi-am dorit să mă duc să mă apropii, mi-am dorit să nu repet niște greșeli care s-au întâmplat în familia mea..am avut niște discuții, niște negocieri în care îmi doream să nu mai intervină factori externi și s-au întâmplat și am început să dezvolt această relație cu David care e magnifică, liniștitoare, te echilibrează’, a spus Cristi Mitrea.

Cum i-a spus Andreea Mantea lui Cristi Mitrea că e însărcinată

Andreea Mantea și Cristi Mitrea s-au cunoscut în cadrul emisiunii „Burlăcița”, de la Antena 1. Cei doi au format un cuplu în timpul show-ului de televiziune, dar și apoi, în viața reală, timp de câteva luni. Ulterior, Andreea a rămas însărcinată și a aflat după ceva timp, dar ei deja erau despărțiți.

L-a anunțat pe Cristi că poartă în pântece copilul lui și i-a mărturisit că îl va păstra, indiferent cum vor evolua lucrurile între ei. Cristi mărturisește că a iubit-o pe Andreea Mantea, dar așa a fost să fie.

„Da, îmi iubesc copilul foarte mult. Răspunsul la «nu l-ai dorit» este faptul că alesesem să termin relația, eram plecat de ceva timp și într-o zi am primit un mesaj în care mi s-a spus că Andreea este gravidă și că, indiferent de ce se va întâmpla între noi doi, ea va păstra copilul.”, a declarat Cristea.

 

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top