Connect with us
Andreea Mantea suferă în tăcere. Cui îi duce dorul vedeta în fiecare zi

Vedete

Andreea Mantea suferă în tăcere. Cui îi duce dorul vedeta în fiecare zi

Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din țara noastră. În plan profesional, lucrurile merg extrem de bine, având în vedere că are propria ei emisiune. Este iubită de o mulțime de oameni, este cunoscută pretutindeni și are un copil minunat. Totuși, ceva o macină zi de zi și o ține cu un gol în inimă.

Andreea Mantea îi duce lipsa bunicii

Andreea Mantea este o prezentatoare TV celebră, care se bucură se mare succes. De-a lungul timpului, a prezentat mai multe emisiuni celebre, cu un rating surprinzător. Vedeta are un copil minunat, o relație de mai bine de cinci, putând să spună cu ușurință că este o femeie pe deplin împlinită și mulțumită de viața ei.

Totuși, lucrurile nu sunt tocmai așa cum par. Andreea Mantea trăiește cu o mare durere în suflet de când a pierdut-o pe bunica sa. Vedeta a mărturisit că avea o relație specială cu bunica sa, pe care a considerat-o o a doua mamă.

Îi lipsește extrem de mult și și-ar fi dorit ca David să aibă parte de ea și să se bucure de timpul petrecut cu străbunica lui, așa cum și Andreea a făcut cândva. Tot ce-și dorește acum ar fi să o vadă și să vorbească cu ea.

„Mereu am simțit-o pe mamaia ca pe mama mea. Mama se supără dacă vede asta! Am simțit că am două mame!(…) Mult! Îmi lipsește foarte mult, îmi lipsește enorm, pentru că aveam curajul să-i spun orice. Tot, tot! Non stop îmi lipsește, non stop, non stop, non stop. Să vorbesc cu ea, să stea cu David, să-l cunoască pe David, să vorbească cu David, să-l învețe și pe el ce m-a învățat pe mine, să nu știu, să vorbesc cu ea, să mă duc la ea, să stau cu ea, să o  aud, să o văd, să o simt, să facă ceva, să mă certe, să mă certe când greșesc, wow ce mă certa.

Mantea vorbește cu bunica sa mereu

Andreea Mantea a explicat că bunica ei a fost persoana care a cunoscut-o cel mai bine și cu care a împărtășit cele mai importante secrete din viața ei. De fiecare dată când îi era greu și avea nevoie de un sfat, apela la ea. Și acum procedează la fel, deși nu mai este printre noi. Când simte că nu mai poate, merge la locul de veci al bunicii și se confesează, pentru că simte că o ascultă și mereu o protejează.

“Cum merg oamenii la psiholog, se duc și spun tot la psiholog, eu mă duc la ea și îi spun tot, încă, și acum.

Pentu că dacă ea nu mai e, mă duc acolo și spun acolo, că nu am unde, și-i povestesc ei tot, și-i spun, și-i spun. Știi ce cred, că ea în continuare mă ajută. Sunt multe lucruri pe care unii oameni nu le-ar crede dacă le spun”,  a mărturist Andreea Mantea în emisiunea sa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top