Connect with us
Fiul Luminiței Anghel, David Pușcaș, a fost bătut în plină stradă de un grup de tineri, din pricina orientării sale sexuale.

Vedete

Fiul Luminiței Anghel, bătut în plină stradă! Ce s-a întâmplat cu David

David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel, a fost bătut în plină stradă. Tânărul a povestit la Antena Stars incidentul din care a ieșit vizibil șifonat.

„Am trăit o altercaţie pe stradă ieri. Mergeam pe stradă şi era un grup de băieţi care mă văzuseră la televizor, la tine în emisiune. Unul dintre ei a venit foarte agresiv să facă poză cu mine şi am simţit că nu e OK, că nu sunt nişte oameni care mă apreciază. Se vedea că nu erau nişte oameni OK. Am refuzat politicos, după mi-am continuat de drum. Erau în spatele meu, mă urmăreau şi au început să urle „Te-am văzut la TV, gay-ule, te-ai pupat cu băieţi”.

Citește și: Luminita Anghel, noi dezvaluiri despre relatia cu David: „Puteam foarte bine sa…”

Citește și: Lovitură grea pentru Luminiţa Anghel. Ce se întâmplă cu fetiţa adoptată

Restul grupului rămăsese în spate şi am dat colţul străzii că am vrut să ies de pe bulevard, greşeala mea, şi a venit şi mi-a că „Aa, nu vrei să faci poză cu mine, gay-ule?”. Mi-a dat un pumn în ochi şi în gură, am căzut. Un om de pe stradă a văzut, el a fugit. După, dintr-o dată a venit o mare de lume, unii făceau poze, doar o singură persoană m-a ajutat să mă ridic şi nu am vrut să sun la poliţie sau să anunţ pe nimeni.

Nu am vrut să fiu în centrul atenţiei, am vrut să mă duc direct acasă. I-am rugat să mă lase, dar n-au vrut să mă lase să plec, au vrut să cheme poliţia, ambulanţa. Nici pe mama nu am anunţat-o că nu am vrut să o panichez”, a spus fiul Luminței Anghel.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top