Connect with us
Florin Pastramă ar fi plecat de acasă fără urmă, după o ceartă cu Brigitte

Vedete

Florin Pastramă ar fi plecat de acasă fără urmă, după o ceartă cu Brigitte

Situația dintre Brigitte și Florin Pastramă este una din ce în ce mai dificilă. Lucrurile nu mai merg deloc bine între ei și scandalurile se țin lanț. Cei doi soți au fost surprinși în ultima vreme în ipostaze mai puțin plăcute, nedemne de un cuplu și nu pare deloc ca lucrurile să revină la normal. Dacă ultimul episod de agresivitate al lui Florin a fost trecut cu vederea de Brigitte, se pare că între ei a urmat o nouă ceartă de proporții, care l-a determinat pe bărbat să plece de acasă.

Florin Pastramă a dispărut fără telefon

Lucrurile dintre Florin Pastramă și Brigitte sunt din ce în ce mai tensionate și se pare că fiecare ceartă este mai dură de fiecare dată. Conform celor de la spynews, cei doi soții și copiii se aflau la Timișoara, unde Brigitte a avut o nouă intervenție la buze. Cum scandalul este la el acasă în familia lor, se pare că a mai avut loc unul în familia Pastramă, care sigur va păstra pentru mult timp prima pagină a tabloidelor.

Brigitte și Florin s-ar fi certat foarte rău, iar femeia s-ar fi închis în baie de teamă ca soțul ei să nu o lovească din nou, fiind obișnuit cu astfel de tratamente. Mare i-a fost mirarea lui Brigitte când și-a făcut curaj să iasă din baie: Florin dispăruse. Bărbatul ar fi plecat fără acte, fără telefon și Brigitte ar fi încercat să dea de el. Din imaginile publicate de spynews, vedeta era foarte agitată și își făcea griji pentru partenerul ei, dar totuși se pregătea să plece în Capitală fără Florin, alături de cei doi copii ai săi. Astfel, ea a rugat un bărbat să-i pună antigel la mașină și să pornească la drum.

Brigitte ar fi suferit un șoc după ce soțul ei ar fi dispărut fără urmă, mai ales din cauza faptului că acesta nu a luat cu el nici actele, nici telefonul, ceea ce înseamnă că nu avea cum să dea de el. Surse apropiate lor spun că relația lor a ajuns într-un punct critic și că Brigitte vrea acum doar să fie liniștită, pentru a analiza situația.

„Brigitte a suferit un mic șoc și încearcă să rezolve problema. Abia a putut vorbi. A fost foarte speriată mai ales că el a plecat fără nimic la el. Acum este mai bine și vrea liniște ca să-și pună ordine în gânduri. Relația lor este în cel mai critic punct din ultima vreme.”, a declarat în exclusivitate pentru FANATIK o sursă apropiată cuplului.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top