Connect with us
Brigitte Pastramă, declarații despre divorț: „Nu am știut cine e Florin în realitate!”

Vedete

Brigitte Pastramă, declarații despre divorț: „Nu am știut cine e Florin în realitate!”

Lucrurile stau tot mai rău între Brigitte și Florin Pastramă. Scandalurile se țin lanț de cei doi soți și nimic parcă nu mai arată ca la începutul relației lor, când se iubeau pătimaș în cadrul emisiunii la care s-au cunoscut. Deși cei doi susțin că iubirea este puternică între ei, faptele spun cu totul altceva. Ultimul incident dintre cei doi s-a petrecut în plină stradă, când Brigitte a fost bătută de soțul ei în văzul tuturor. Se pare că acum bruneta s-ar gândi la divorț, deoarece nu ar mai suporta acest tratament la care o supune Florin.

Brigitte Pastramă, mărturisiri dure

De curând, Brigitte Pastramă a fost umilită și bătută în plină stradă. Brigitte a fost lovită cu brutalitate de către soțul ei chiar în parcarea unui supermarket, sub privire speriate ale trecătorilor. Norocul ei a fost faptul că aceștia au intervenit și chiar au anunțat autoritățile. Acesta nu este singurul episod, având în vedere că Brigitte a mai primit o bătaie în urmă cu ceva timp, surprinsă de camerele de luat de vederi ale shaormeriei lor. De fiecare dată, Brigitte l-a scuzat pe soțul ei și a mărturisit că incidentul este unul vechi.

De această dată, Brigitte și Florin au mărturisit că acesta este modul în care ei își arată iubirea, deoarece sunt mai impulsivi. Totul ar fi pornit de la modul agresiv de condus al lui Florin și îngrijorarea că el i-ar putea distruge din nou mașina abia reparată. Cu toate acestea, surse apropiate ale celor doi soți au declarat că apele sunt extrem de agitate și că ea s-ar gândi deja la divorț și caută un avocat care să o reprezinte în instanță.

Despre subiectul separării a vorbit și Brigitte, care a făcut mărturisiri uluitoare despre soțul ei. Ea a precizat că trece printr-un moment mai puțin plăcut, însă nu este momentul încă să facă vreun anunț referitor la divorț. Astfel, ea nu a confirmat, dar nici nu a infirmat o eventuală despărțire. Brigitte a mai declarat că, în cazul lui Florin, a mers mult prea departe deoarece nu a știut de la început cine este el cu adevărat, însă acum își asumă și se supune acestei situații.

„Întotdeaună în viață există momente potrivite când anumite răspunsuri vor fi primite. În momentul de față nu e momentul potrivit ca să dau acest anunț sau nu. Nu e un moment potrivit să răspund la această întrebare. Atât pot să spun. Nu am știut cine e Florin în realitate și pașii pe care i-am făcut când ne-am cunoscut au fost mai mulți decât ar fi trebui să fac, dar acum lucrăm cu ce avem. L-am cunoscut într-un moment greu.”, a declarat Brigitte.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top