Connect with us
Florin Pastramă, din nou implicat în scandal! A intervenit poliția

Vedete

Florin Pastramă, din nou implicat în scandal! A intervenit poliția

Florin Pastramă este un personaj foarte controversat. În ultima vreme, ocupă primele pagini ale tabloidelor din cauza comportamentului său care lasă de dorit în unele situații. Atitudinea lui este una nepotrivită față de cei din jur și face tot ce poate pentru a fi principalul subiect de bârfă. După ultimele sale ieșiri, părea că s-a liniștit, dar se pare că a revenit în atenția publicului cu un alt scandal, în care a intervenit și poliția.

Florin Pastramă, la un pas de bătaie

Florin Pastramă a șocat din nou. Acesta nu se calmează și continuă să intre în probleme cu cei din jur. Soțul lui Brigitte a fost la un pas de a se lua la bătaie cu un vecin, după ce între ei s-a iscat o mare ceartă din cauza unui loc de parcare. A fost nevoie de intervenția poliției pentru a liniști spiritele.

Totul a început atunci când Florin și-a parcat bolidul de lux în fața unei curți, în timp ce el a mers să-și facă ceva la păr. Amintim că Florin și-a făcut un implant de păr de curând. Proprietarul s-a trezit în fața faptului împlinit: nu mai avea acces la curtea lui. A urmat apoi un scandal de zile mari și a intervenit chiar și Poliția, conform spuselor lui Brigitte. Ea a fost foarte supărată pe soțul ei, pe motiv că s-a ajuns la așa ceva din nimic și a fost surprins și de oamenii legii, și de Paparazzi.

„Era să se ia la bătaie cu un vecin. L-a luat și Poliția și Paparazzi. Până am venit eu. A parcat mașina aiurea. S-a dus să își facă ceva la păr și a ajuns la televizor”, a povestit Brigitte Pastramă.

Deși nimeni nu a fost rănit și ambii scandalagii au primit doar un avertisment, totul s-a desfășurat în plină stradă, în văzul tuturor.

Florin Pastramă s-a obișnuit cu statutul de băiat rău. Acesta a apărut de mai multe ori în presă din cauza faptului că a avut o atitudinea nepotrivită față de soția lui, Brigitte. Între ei au existat și episoade de agresivitate. Imaginile surprinse au ajuns în atenția tuturor, însă cei doi amorezi au încercat să se scuze mereu, pe motiv că sunt mai pasionali și asa se iubesc ei, într-un mod mai special.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top