Brigitte Pastramă, scoasă din minți de Florin. O acuză că s-a măritat cu Năstase pentru bani

22.10.2020
Brigitte Pastramă, scoasă din minți de Florin. O acuză că s-a măritat cu Năstase pentru bani

Brigitte Pastramă și Florin Pastramă formează unul dintre cele mai controversate cupluri ale momentului. Căsnicia lor este una presărată cu scandaluri și episoade de agresivitate și ocupă primele pagini ale tabloidelor de ceva timp. Certurile dintre cei doi par să nu se mai termine și sunt din ce în ce mai mari. Lucrurile nu sunt mai liniștite nici în cadrul emisiunii din care cei doi faci parte. Aici a fost surprins un episod neplăcut din viața celor doi, în care Florin o acuză pe Brigitte că s-a măritat cu Ilie Năstase pentru banii pe care fostul tenismen îi are.

Brigitte Pastramă, acuzații grave de la soțul ei

Brigitte Sfăt este una dintre cele mai controversate apariții ale momentului din showbiz. Ea a devenit cunoscută în urma căsătoriei sale cu Ilie Năstase, fost tenismen. În perioada 2013-2018, cei doi au fost soț și soție, însă totul s-a rupt din cauza neînțelegerilor dintre ei. Brigitte este acum căsătorită cu Florin Pastramă, pe care l-a cunoscut la emisiunea Ferma Vedetelor și între ei a luat naștere o frumoasă poveste de iubire.

Brigitte Pastramă și Florin au acum propriul lor reality show, în care este prezentată viața lor tumultuoasă. Cei doi au o căsnicie plină de trăiri care mai de care: scandaluri, certuri, chiar și bătăi și sunt în atenția publicului de ceva timp. Nici de când apar la TV nu se abțin să se atace și să-și adreseze cuvinte grele unul altuia.

Într-o ediție a emisiunii lor, Florin a acuzat-o pe Brigitte că aduce vorba despre fostul ei soț de prea multe ori și îl compară cu acesta. În plus, i-a reproșat că s-ar fi căsătorit cu fostul tenismen pentru averea acestuia și avantajele pe care le-ar fi avut de pe urma lui. Auzind acestea, vedeta a răbufnit și i-a mărturisit actualului ei soț că Ilie a reprezentat totul pentru ea la acea vreme, iar căsătoria nu a fost pentru bani, ci pentru sentimentele pe care le avea pentru bărbat, deși diferența de vârstă dintre ei era de mai bine de 30 de ani. În plus, ea îl vedea pe acesta cel mai frumos bărbat din lume.

„Eu în locul lui Florin nu aș mai fi reproșat chestia cu Ilie. Pe bune, nu îl invoc în fiecare zi pe Ilie, cred că am făcut-o de 3 sau 4 ori, în care l-am dat ca exemplu pozitiv. Nu l-am invocat cum spune el, exagerează’, a spus Brigitte Pastramă.

Articolul continua dupa publicitate