Connect with us
Florin Pastramă este distrus! Mama lui a făcut infarct de ziua ei

Vedete

Florin Pastramă este distrus! Mama lui a făcut infarct de ziua ei

Florin Pastramă trece prin momente cumplite. Mama lui are grave probleme de sănătate. Femeia ar fi făcut infarct luni seara. Afaceristul este extrem de îngrijorat. El a trecut de la extaz la agonie, pentru că astăzi este ziua de naștere a mamei lui, și toată familia se pregătea să o sărbătorească.

Mama lui Florin Pastramă a făcut infarct

Florin Pastramă și familia lui trec prin momente cumplite după ce mama afaceristului a făcut infarct miocardic. Conform CANCAN, s-a întâmplat luni, 14 decembrie, cu o zi înainte ca femeia să-și sărbătorească ziua de naștere. Întreaga familie Pastramă a trecut de la extaz la agonie.

Cel mai probabil, femeia a ajuns la spital și a fost stabilizată. Astăzi, când este ziua ei de naștere, Florin i-a transmis un mesaj, alături de o poză în care apare lângă cea care i-a dat viață

”La muți ani binecuvântați!!!Te iubim mult de tot !!!”, a scris Florin Pastramă în dreptul unei fotografii în care apare alături de mama sa.

Infarctul miocardic reprezintă o urgență medicală, care are ca substrat blocarea unei artere de la nivelul inimii, cel mai frecvent de către un cheag de sânge. Oprirea bruscă a fluxului arterial la nivelul mușchiului inimii, duce la distrugerea acestuia și poate determina decesul pacientului.

Florin Pastramă a devenit cunoscut în showbiz după ce a participat la emisiunea Ferma de pe Pro Tv. Acolo, afaceristul a cunoscut-o pe Brigitte Sfăt, fosta soție a lui Ilie Năstase. Cei doi s-au îndrăgostit și, deși mulți nu au crezut în sentimentele lor, ei s-au căsătorit imediat cum au ieșit din emisiune.

Brigitte și Florin formează unul dintre cele mai mediatizate cupluri din România. Ei au propriul reality show la Antena Stars, unde fanii lor le pot urmări activitățile din viața de zi cu zi.

Înainte de căsătoria cu Florin, Brigitte a avut un mariaj cu marele tenismen Ilie Năstase, în care au existat mai multe despărțiri și împăcări.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top