Connect with us

Monden

Gestul emoționant făcut de Betty Salam în memoria mamei sale

Ștefania, mama lui Betty Salam, a murit în urmă cu nouă ani, dar fata lui Florin Salam nu a uitat-o pe cea care i-a dat viață.

Ştefania Stoian, cunoscută drept Fănica Salam, a murit în aprilie 2009 din cauza unor complicaţii grave la ficat. Soţia lui Florin Salam avea 27 de ani atunci când s-a stins din viață.

Manelistul și fiica sa au fost devastați de decesul acesteia.

La ani de zile de când Ștefania a trecut în neființă, Betty a făcut un gest emoționant, care arată atașamentul pe care încă îl are față de mama sa.

”Mama. Un sentiment de neprețuit. Îngerul meu. Mama mea.”, a scris Betty Salam pe contul ei de Facebook, unde a postat un tatuaj cu chipul mamei sale, pe care l-a făcut recent.

Betty Salam va scoate o melodie cu Florin Salam

Betty a anunțat că urmează să scoată o melodie cu tatăl ei, însă nu este vorba despre o manea, întrucât ea spune că acest gen muzical nu i se potrivește.

“Eu când eram copilaş eram năzdrăvană. Am început să cânt la 13 ani. Tata a văzut talentul târziu. O să încep de la anul. Vreau să mă pregătesc foarte bine.

Vreau să merg la repetiţii, să îmi găsesc oameni ok, să ne înţelegem cu toţii bine. Vreau să mă ocup mai mult de mine.

Mă încurajează foarte mult, da (n.r.: Florin Salam). Mereu îi cer sfaturi. Munceşte foarte mult. Îl apreciez enorm de mult, el nua re timp o secundă pentru el.

Este foarte bine şi mă bucur, în meiul în care este el, ştii cum e… Apreciez că încă e cu capul pe umeri şi rezistă. Nu (n.r.: nu au cântat împreună). Asta vrem să facem.

Nu am spus până acum, dar îmi doresc. Vrem să facem ceva frumos. Pentru noi aşa. El spre stilul meu. Nu mă bag acolo. E foarte greu să cânţi manele”, a declarat Betty Stoian în cadrul emisiunii “Prietenii de la 11”.

Citește și: Florin Salam, un nou mesaj după scandalul de la Milano: „Ai știut să dai cu pumnul, acum…”

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top