Connect with us
Florin Zamfirescu se luptă cu problemele de sănătate: "Iau 18 pastile pe zi."

Vedete

Florin Zamfirescu se luptă cu problemele de sănătate: „Iau 18 pastile pe zi.”

Florin Zamfirescu este unul dintre cei mai cunoscuți actori, cu o carieră respectabilă. Celebrul actor trece printr-o perioadă extrem de dificilă din cauza problemelor de sănătate, care îi dau mari bătăi de cap. Zamfirescu ia multe pastile și trebuie să fie mereu atent la schema de tratament și să respecte ce i-au spus medicii, pentru că starea lui de sănătate depinde de pastile.

Actorul Florin Zamfirescu se luptă cu o mulțime de boli

Florin Zamfirescu a ajuns într-un punct al vieții în care pastilele îi controlează starea de sănătate și depinde cel mai mult de ele. Soția lui este cea care are grijă de el și se asigură că totul merge bine, fiind și medic de familie. El are mai multe afecțiuni, precum diabet de tip 2, tensiune oscilantă și a făcut și atacuri de panică.

Doctorul i-a prescris un tratament clar, pe care trebuie să-l urmeze îndeaproape și care presupune să ia nu mai puțin de 18 pastile zilnic. Actorul este foarte atent și urmează idicațiile specialiștilor, pentru că starea lui de sănătate depinde de asta.

„Tatiana este medic de familie. Ea are grijă de mine. Am de toate, diabet de tip 2, tensiune oscilantă, atac de panică am făcut. Iau vreo 18 pastile pe zi, sunt cam multe, dar dacă nu le iau o săptămână, mor! Aşa mi-a spus doctorul. Le iau, sunt bine acum, verde. Să trăiesc 100 de ani!”, a declarat marele actor.

În urmă cu 9 ani, actorul a suferit un infarct, însă starea lui de sănătate a fost una stabilă și a reușit să se recupereze.

Pandemia i-a afectat cariera

Florin Zamfirescu a suferit mult din cauza pandemiei, pentru că nu a mai putut participa o bună perioadă de timp la spectacole și și-a schimbat complet planurile. Tot în timpul pandemiei și-a pierdut și soacra, de unde a pornit un scandal uriaș.

Actorul a acuzat că femeia a murit din cauza bolilor grave de care suferea și a vârstei înaintate, însă s-ar fi spus despre ea că a fost infectată cu coronavirus. Astfel, ea nu a avut parte de o înmormântare așa cum trebuie, ceea ce l-a scos din minți pe Florin.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top