Connect with us
Reacția marelui actor Florin Zamfirescu după ce s-a anunțat că a murit: "Vă rog să stați liniștiți!"

Vedete

Reacția marelui actor Florin Zamfirescu după ce s-a anunțat că a murit: „Vă rog să stați liniștiți!”

În ultima vreme, anunțurile false privind moartea unor persoane publice au umplut internetul. În această situație s-au aflat și Florin Piersic și, de curând, Florin Zamfirescu. Acesta este unul dintre cei mai iubiți actori din țara noastră. Deși a ajuns la vârsta de 71 de ani, actorul se menține într-o formă bună și are o viață activă. Speculațiile privind faptul că ar fi murit l-au uimit pe Zamfirescu, dar a abordat situația cu umor.

Reacția marelui actor Florin Zamfirescu după ce s-a anunțat că a murit: „Vă rog să stați liniștiți!”

Anunțul macabru că ar fi murit a fost făcut pe Facebook. Deși nu este deloc o glumă bună, Florin Zamfirescu nu s-a lăsat afectat de această încercare de a-l denigra, ci a tratat totul cu un umor de zile mari și replici amuzante. Astfel, el le-a mulțumit prietenilor virtuali printr-o postare pentru că au reacționat la vestea neplăcută și i-a asigurat că atunci când va avea loc un eveniment neplăcut, anunțul va fi făcut în mod oficial. În plus, le-a sugerat să nu mai creadă orice zvon.

„Prieteni, vă mulțumesc pentru anunțul că “am murit”. În felul acesta, aflu și eu cum reacționează prietenii. Vă rog să stați liniștiti – când va fi să fie, vă anunț personal și fără dubii, dar, până atunci, nu mai puneți botul!”

Internauții au reacționat și ei la postare și i-au transmis gânduri bune îndrăgitului actor. Unii prieteni au tratat situația într-un mod umoristic, făcând comentarii precum: „Si eu ce fac cu coroana asta? Până te hotărăști tu se ofilesc florile!”, „Multă sănătate, maestre. Oricum nu e prima dată când muriți!”

În toamna anului trecut, actorul a făcut un anunț important pentru fanii săi. După 50 de ani de carieră, a decis să se retragă din lumea teatrului românesc. Ultimele spectacole la care a participat au avut loc în vară. Acesta a mărturisit că nu va mai urca pe scenă pentru că simte că a venit momentul să se oprească, să-și trăiască viața în liniște, să călătorească și în afara spectacolelor și să-și vadă nepoții crescând. În plus, a declarat că începuse să aibă de suferit din cauza muncii, precum coșmaruri cu scene din filme și chiar probleme de sănătate.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

1 Comment

1 Comment

  1. Marianina Bosman

    2020-06-03T01:06:09+03:00 at 1:06

    Ce pot comenta, sunt încă bulversată. E o diferență culturală mare între noi și americani. Putem să ne gândim ca la o metaforă, că soarta noastră e în aer. Că putem dispărea oricând, nu știm. Atâta timp cât niște iresponsabili ne gestionează viețile și cât nu putem schimba mentalități bolnave nu ne rămâne altceva decât să ne sprijinim unii pe alții.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top