Connect with us
A fost sau n-a fost batuta Amber Heard de Johnny Depp? Politia face DEZVALUIRI INCREDIBILE

Vedete

A fost sau n-a fost batuta Amber Heard de Johnny Depp? Politia face DEZVALUIRI INCREDIBILE

Presa de scandal din Statele Unite pune la indoiala acuzatiile lui Amber Heard facute la adresa actorului Johnny Depp. Frumoasa partenera a actorului, care este in proces de divort in aceste momente, l-a acuzat de violenta domestica. Revista People a publicat si cateva fotografii cu fata tumefiata, Amber dorind sa arate tuturor ce fel de sot este Depp.

In noaptea in care se presupune ca ar fi fost batuta, doi procurori au stat de vorba cu Amber dupa discutiile purtate cu politisti. Conform site-ului TMZ.com, anchetatorii nu au remarcat rani vizibile pe fata vedetei. Oficialii sustin ca in noaptea de marti, 31 mai, politistii nu au asociat acuzatiile lui Amber cu numele Depp, apelul facut la 911 fiind unul destul de vag.

Concert Johnny Depp in Romania. Pret bilete

Imagini de infarct cu Kim Kardashian. S-A VAZUT TOT!

In momentul in care cei doi politisti au ajuns in apartamentul sotilor din Los Angeles, acestia au asistat la o cearta in familie si nimic mai mult, mai scrie acelasi site. Oamenii legii au stat de vorba la usa apartamentului pentru a afla ce s-a intamplat in interior inainte sa ajunga. Mai mult, se pare ca Amber nu ar fi mentionat in nicio secunda numele sotului ei referindu-se la bataia primita.

Surse ale sectiei de politie din sectorul unde locuiesc cei doi sustin ca daca Johnny Depp ar fi aruncat cu un iPhone catre sotia lui, aceasta ar fi prezentat rani grave la nivelul fetei, rani care nu s-au vazut deloc. Daca politistii ar fi observat urme de violenta, l-ar fi arestat pe loc pe actor, mai spun cei de la TMZ.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top