Connect with us
Brigitte Pastramă, în doliu: “Sunt la înmormântare”

Vedete

FOTO. Cum arăta Brigitte Sfăt înainte operațiile estetice

Brigitte Sfăt arăta cu totul diferit îainte să își facă operații estetice. Vedeta tv a investit sume mari de bani în proceduri de întinerire.

Nu este un secret faptul că Brigitte Sfăt este adepta operațiilor estetice și nu se sfiește să se reînfrumusețeze ori de câte ori consideră necesar. Vedeta a recunoscut aceste lucruri și este chiar mândră că acordă o atenție atât de mare felului în care arată.

FOTO. Cum arăta Brigitte Sfăt înainte operațiile estetice și cît au costat-o acestea

Citește și: Claudia Pătrășcanu: „ Renunț la viața falsă! Soțul și-a vândut sufletul pentru nimic!”

Totuși, procedurile la care a apelat până acum soția lui Florin Pastramă nu sunt deloc ieftine. Ea a declarat că a investit până acum, cel mai probabil, în jur de 30.000 de euro în operații estetice și nu numai. „Eu pentru faţa mea dau toţi banii! Cred ca am investit deja peste 30.000 de euro. Am ridicati toţi muşchii din faţă. Am 41 de ani, dar am faţa foarte întinsă, nu am niciun rid pe faţă”, afirmă Brigitte despre sumele colosale date pe tot felul de intervenții.

Cum arăta Brigitte Sfăt înainte operațiile estetice

 

Concurenta de la Ferma are la buze 19 tăieturi din anul 2014, când a decis să își scoată substanța cu risc cancerigen care îi fusese injectată la vârsta de 25 de ani. Nevasta lui Pastramă și-a făcut o reconstrucție musculară la nivelul chipului, și-a pus implanturi de sprâncene, dar și silicoane.

Citește și: Antonia are mai multe motive de fericire! Familia ei s-a reunit și au plecat în prima vacanță împreună

În anul 2017 și-a mărit și posteriorul, la o clinică din Turcia.

Citește și: Video. Draga Olteanu Matei, transfigurată de bătrâneţe. Cum arată acum după ce a pierdut casa din Bucureşti şi s-a retras la Piatra Neamţ

Totuși, Brigitte Sfăt spune că nu are intervenții la față: “Nu mi-am făcut o intervenție la față, mi-am făcut o injecţie în scalp, pentru îndesirea părului.  Plus că mi-am mai făcut și un tratament mai agresiv, cu anestezie totală, de întinerire și de revigorare a pielii feței, dar și a gâtului. Vreau să îți spun că acesta este un tratament foarte nou, nu se poate face decât cu anestezie totală, dar am văzut la vedetele de la Hollywood că are efecte extraordinare. Toată intervenția asta a durat două ore și ceva, iar cheltuiala este la nivelul miilor de euro”,a declarat Brigitte Sfăt.

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Vedete

To Top