Connect with us

Vedete

Frații lui Emi Pian au fost scoși din arest. Audierile continuă

Cunoscutul interlop, Emi Pian, a fost ucis marți-noaptea, în Capitală, după un conflict izbucnit în timpul unei partide de jocuri de noroc unde au avut loc neînțelegeri. Florin Mototolea era liderul uneia dintre cele mai periculoase astfel de grupări din București: clanul Duduianu. Se pare că răfuiala, la care au participat în jur de 20 de persoane, a pornit din cauza unei reglări de conturi. Interlopul avea 39 de ani și a murit la Spitalul Universitar din cauza mai multor plăgi înjunghiate. Cercetările continuă și după moartea lui Emi Pian, atât la membrii familiei sale, cât și la cei din clanul său. Astfel, frații săi au fost reținuți și, ulterior, duși la audieri, pentru a se stabili ce se întâmplă cu ei.

Frații lui Emi Pian au fost scoși din arest. Audierile continuă

Trei membri ai clanului Duduianu au fost reținuți în urma audierilor, potrivit unui comunicat oficial al Parchetului de pe lângă Tribunalul București. Potrivit unor apropiați ai familiei, doi dintre reținuți sunt frații lui Emi Pian, Graţian şi Ciprian Duduianu. Cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor.

Ciprian și Grațian, frații lui Emi Pian, vor afla în ce stadiu se află și mai exact, ce se întâmplă cu soarta lor după ce au fost acuzați de tentativă de omor asupra lui Richard Rinu, cel care le-a ucis fratele, pe care au vrut să-l răzbune și l-au tăiat. Richard a explicat că cei doi au vrut să îl omoare, iar din imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă se vede cum cei doi l-au tăiat și l-au lovit cu picioarele de mai multe ori.

„La data de 04.08.2020, în jurul orei 02,00, în contextul agresiunii care a condus la decesul victimei F.M., cei trei inculpaţi l-au agresat pe numitul G.E.R., cu intenţia de suprimare a vieţii acestuia, lovindu-l în mod repetat cu picioarele şi cu obiecte contondente şi tăietor-înţepătoare, acesta suferind leziuni traumatice la nivelul capului, feţei şi braţelor, care au impus internarea sa. Totodată, faţă de cei trei inculpaţi s-a dispus luarea măsurii reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca aceştia să fie prezentaţi judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive.”, se arată într-un comunicat al Parchetului Capitalei.

De altfel, polițiștii au mai anunțat că doi dintre cei mai temuți interlopi ai clanului Duduianu au fost dați în urmărire națională după ce ar fi șantajat maneliști de top și i-ar fi lăsat fără sute de mii de euro. Drept dovadă, există înregistrări în care interlopii amenință mai mulţi cântăreţi de muzică lăutărească.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top