Connect with us
Bianca Drăgușanu, mesaj emoționant pentru viitoarea soacră. Ce i-a transmis doamnei Bădălău

Vedete

Bianca Drăgușanu, mesaj emoționant pentru viitoarea soacră. Ce i-a transmis doamnei Bădălău

Bianca Drăgușanu iubește din nou și se consideră o femeie fericită. Deși a trecut prin mai multe despărțiri dureroase și scandaluri cu foștii iubiți și soți, a găsit puterea de a iubi din nou și acum radiază. Gabi Bădălău este cel care i-a readus zâmbetul pe buze atât de repede și despre care se zvonește că ar fi cerut-o în căsătorie. Bianca deja se dă bine pe lângă viitoarea soacră și i-a transmis un mesaj interesant.

Bianca se dă bine pe lângă viitoarea soacră

Celebra Bianca este foarte încântată de noua ei relație și nu ezită să posteze cele mai emoționante mesaje care fac referire la Gabi. De curând, ea a avut o surpriză și pentru viitoarea ei soacră, căreia i-a transmis câteva rânduri extrem de interesante și chiar o numește REGINĂ pentru felul în care l-a educat pe fiul ei.

„Un bărbat care își tratează femeia ca pe o prințesă este o dovadă că a fost născut și crescut în mâinile unei regine”, a fost mesjaul postat de Bianca Drăgușanu pe Instagram, în dreptul ultimei poze făcute.

Bianca radiază de când iubește

Bianca Drăgușanu iubește din nou. Deși nu se gândea că va reuși să treacă peste traumele suferite prea repede, se pare că lucrurile au luat o altă formă pentru frumoasa blondină. Este din nou o femeie fericită, iar iubirea o face să radieze.

Relația ei și a lui Gabi Bădălău a evoluat rapid, au mers în mai multe vacanțe și deja au planuri mari, de căsătorie. Singurul lucru care îi împiedică să-și unească destinele este divorțul bărbatului cu Claudia Pătrășcanu, care parcă nu se mai termină. Se pare că Gabi i-ar fi spus fostei sale soții că vrea să se recăsătorească, semn că are gânduri serioase cu Bianca Drăgușanu.

Bianca a vorbit de mai multe ori despre căsătorie și este convinsă căva fi din nou dusă la altar. Ea crede că de data aceasta va fi cu noroc, pentru că trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale.

„În momentul de față chiar cred că trăiesc cea mai frumoasa perioadă a vieții mele. Am plecat singură în vacanță și, de acolo, am plecat cu cineva într-o vacanță. O lună de zile am stat doar într-o vacanță.

Nu a fost ceva planificat. Mi se întâmplă exact ce-mi doresc să mi se întâmple și sunt fericită. Nu-mi găsesc cuvintele să mă exprim. Există cineva în viața mea care mă face foarte fericită, da, este adevărat.

Da, mă mărit. A treia oară o să fie cu noroc. E clar că o să mă mărit”

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Bianca Drăgușanu, mesaj emoționant pentru viitoarea soacră. Ce i-a transmis doamnei Bădălău - RomaniaTaraMea.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top