Connect with us
Gabriela Cristea a slăbit spectaculos! Cu ce dietă a scăpat de kilogramele în plus

Vedete

Gabriela Cristea a slăbit spectaculos! Cu ce dietă a scăpat de kilogramele în plus

Gabriela Cristea este una dintre cele mai iubite prezentatoare tv din România, care de-a lungul timpului s-a luptat de mai multe ori cu kilogramele în plus și a reușit să aibă o siluetă de vis. După ultima naștere prezentatoarea a avut iar de furcă cu un numpr mare de kilgorame, însă se pare că și de această dată ea a reușit să își recâștige frumoasa siluetă. În curând o veți putea vedea din nou pe micile ecrane, cu un trup ca tras prin inel.

Gabriela Cristea a slăbit spectaculos! Cu ce dietă a scăpat de kilogramele în plus

Se pare că izolarea i-a prins bine vedeei, care a avut șansa să slăbească din nou și să ajungă la forma dorită. Ea a impresionat pe toată lumea cu ultima fotografie postată pe rețelele de socializare. Fanii au rămas fără cuvinte când au văzut cât de mult a slăbit și ce bine arată. Se pare că ea ține o dietă foarte strictă, bazată doar pe alimentele care îi plac, dar care sunt sănătoase.

Deși susține că mai vrea să slăbească și nu arată așa cum își dorește, ultima fotografie postată de rețelele de socializare a încântat pe toată lumea. ”Astăzi m-am îmbrăcat în galben ca să îi arăt soarelui cât de mult îmi doresc mângâierea razelor sale. Bună dimineața”,  a scris Gabriela alături de poza în care apare într-o rochiță scurtă, foarte elegantă.

Recent ea a vorbit despre întoarcerea la tv și a dezvăluit că o așteaptă un proiect de mare amploare, cel mai probabil în toamnă. Nu a vrut să dea detalii despre postul de televiziune la care va putea fi văzută, nici despre natura emisiunii pe care ar putea să o prezinte.

„Deocamdată nimeni nu poate să îți facă o ofertă concretă acum, abia au început discuțiile, pentru că încă nu se știe sub ce formă se vor relua proiectele. Eu îmi doresc un proiect mare, cu persoane care să stea în sală, cu public, și e destul de complicat. Oamenii sunt dispuși să lucreze cu mine, am primit invitații la discuții, dar asta nu înseamnă că se concretizează ceva și oricum dacă îți spune cineva că se concretizează ceva, nu e realist.

Sunt puține proiecte care merg în momentul ăsta. Legat de revenire, cred că în septembrie. În ceea ce privește dorul, da, îmi este dor să muncesc, îmi este dor să fac și altceva în afară să mă ocup de casă și de grădinărit și trebuie să recunosc că îmi doresc ca, o dată la câteva zile, să ies și să mai fac și altceva decât să stau în casă“, a mărturisit Gabriela Cristea.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

1 Comment

1 Comment

  1. G.M.

    2020-06-23T11:12:13+03:00 at 11:12

    Pe individa asta n-0 agreez de cand si-a aband0nat mama pe patul de spital, inainte sa m0ara cerand s-0 vada pe fiica-sa, iar gabriela a refuzat. L-a aband0nat si pe taicas’u, nefericitul ala chinuindu-se de unul singur. Dar n0 pb, ii sunt in urma si ale ei…..ca, daca nu se p0ate „baga” la TV e murit0are de f0ame ca n-are nici 0 meserie, sau….0r sa traiasca din cantarile purtat0rului de izmene…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top