Gabriela Cristea, acuzată că apelează la Photoshop pentru a părea mai slabă

01.08.2020
Gabriela Cristea, acuzată că apelează la Photoshop pentru a părea mai slabă

Gabriela Cristea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România. Aceasta a renunțat de ceva vreme la televiziune și își dedică tot timpul celor două fetițe pe care le are cu Tavi Clonda. Vedeta a purtat mereu o luptă grea cu kilogramele în plus și, chiar dacă mereu a ținut diete și a apelat la tot felul de trucuri, niciodată nu reușea să ajungă la greutatea mult visată. În ultima vreme, se pare că regimul la care recurge acum dă rezultate și se poate lăuda cu o siluetă de invidiat. Cu toate acestea, fanii au critica-i dură după ultima sa apariție la TV, pe motiv că aceasta și-ar edita pozele.

Gabriela Cristea, acuzată că apelează la Photoshop pentru a părea mai slabă

Gabriela Cristea mai are doar puțin până își va atinge scopul. Vedeta a început lupta cu kilogramele în plus și se pare că va învinge, deoarece a pierdut considerabil în greutate. Până la 50 de kilograme, greutatea ideală a vedetei, mai este doar puțin. Gabriela este foarte încântată de cum arată și la momentul actual și nu ezită să publice fotografii în care fanii să-i poată admira silueta de invidiat.

Cu toate acestea, fanii care înainte îi făceau numeroase complimente și erau uimiți de modul în care arăta vedeta, după apariția Gabrielei Cristea în studioul lui Mihai Gâdea, au fost foarte bulversați cși au început să-și pună întrebări despre dieta și kilogramele Gabrielei. La televizor s-a putut observat că schimbarea fizică a Gabrielei Cristea nu e nici pe departe atât de mare cum este expusă în imaginile postate de ea în mediul online.

După ce au văzut-o, fanii au observat că între fotografiile de pe conturile de socializare și felul în care a apărut la Tv este o diferență destul de mare, fără să se observe cele 25 de kg pe care le-a pierdut și despre care a vorbit și în emisiune, acuzând-o că și-ar edita fotografiile înainte de a le urca în mediul online.

”Chiar te urmăresc cu drag dar prea exagerezi cu photoshop-ul, în poze arăți foarte slabă și total schimbată. Și uite adevărul…”, i-a scris o prietenă virtuală.

”E diferență de la cer la pământ cu pozele pe care le pune ea… oricum e ok la vârsta ei!”, i-a mai scris o fană.

„Dar tu in poze pari slabă și in video ai colac de salvare🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ vai!”, au fost doar câteva dintre comentariile răutăcioase.