Gabriela Cristea, atac furibund din partea fanilor! Ce i-a enervat atât de tare

31.10.2020
Gabriela Cristea, atac furibund din partea fanilor! Ce i-a enervat atât de tare

Gabriela Cristea este o vedetă TV extrem de cunoscută în România, foarte îndrăgită, dar și contestată, așa cum se întâmplă cu persoanele publice. Are mulți fani cu care ține legătura pe rețelele de socializare. Acolo, Gabriela postează des poze și filmulețe cu bucăți din viața ei și a familiei. Uneori, la fel ca toate vedetele cu activitate pe Facebook și Instagram, bruneta mai face reclamă la câte un produs, iar asta îi împarte pe internauți în două tabere, în funcție de cât sunt ei de acord cu produsul promovat de vedetă.

Gabriela Cristea, atacată de fanii de pe Instagram

Gabriela Cristea a postat astăzi pe Instagram un video scurt și o poză în care face reclamă la un brand de zahăr. Mai exact, vedeta a postat un IGTV cu o rețetă de cremă de zahăr ars parfumată cu portocale. Ea și-a invitat prietenii de pe rețeaua de socializare să gătească odată cu ea, o rețetă despre care Gabriela spune că îi aduce aminte de copilărie.

„Dragilor, pentru mine acasă este locul în care îmi place să îi răsfăț pe ai mei. Pentru voi unde este acasă? Vă provoc să completați propoziția Acasă este locul unde….și să-mi spuneți ce dulciuri mai pregătiți voi. Eu deja încep repetițiile pentru sărbători și tare mult mi-aș dori să gătim împreună”, a scris Gabriela pe contul ei de Instagram.

Se pare că fanii vedetei nu numai că nu au dat curs provocării lansate de aceasta, ci au criticat faptul că Gabriela promovează un aliment precum zahărul. La scurt timp după ce a publicat video-ul cu rețeta, dar și poza cu zahărul, au început să apară comentariile care au taxat-o pe vedetă.

„Nu pot să cred că tu consumi zahăr alb!”

„Reclama…inima comerțului și plinul buzunarului, dragă Gabi! Știm cu toții ce înseamnă zahărul și nu pot crede că o mamă, care are un statut, recomandă zahărul…oricum s-ar numi el”

„Publicitare la zahăr? nu are nicio proprietate nutritivă, dăunează grav sănătății!”

„Nu cred că în 2020 cineva poate să mai facă reclamă la zahăr. Doamne ferește!, acestea sunt o parte dintre comentariile internauților.”

Gabriela Cristea, atac furibund din partea fanilor! Ce i-a enervat atât de tare

Pe de altă parte, au fost și persoane care au intrat în joculețul lansat de către Gabriela Cristea și au spus că abia așteaptă să încerce și ei rețeta.

Cineva a spus că nu îi înțelege pe cei care nu știu decât să critice și pierd esența mesajelor venite din partea vedetelor.

„Măi, dar voi numai să împrăștiați venin sunteți buni. Mai lăsați oamenii în pace. Vedeți-vă de stricăciunile voastre și nu mai aruncați cu venin către alții”, a spus un internaut.

Gabriela Cristea este un om de televiziune care a avut proiect importante, de-a lungul carierei sale. În prezent se ocupă de creșterea celor două fetițe pe care le are împreună cu soțul ei, Tavi Clonda.