Gabriela Cristea nu revine în televiziune: „Am refuzat toate proiectele!”

02.10.2020
Gabriela Cristea nu revine în televiziune: „Am refuzat toate proiectele!”

Gabriela Cristea este una dintre cele mai celebre prezentatoare TV din țara noastră. Aceasta a obținut o mulțime de fani după toate aparițiile sale publice și emisiunile pe care le-a moderat, însă de ceva timp s-a retras din televiziune pentru a-și dedica tot timpul creșterii fetițelor pe care le are cu Tavi Clonda. Cei care i-au urmărit activitatea erau nerăbdători să audă că ea se va întoarce pe micile ecrane, iar Gabriela chiar a făcut câteva anunțuri că intenționează să se implice în noi proiecte chiar anul acesta. Totuși, se pare că planurile s-au schimbat.

Gabriela Cristea nu va mai apărea la TV

Gabriela Cristea s-a retras din televiziune de când a devenit mamă. Ea și-a dedicat tot timpul familiei, celor două fetițe pe care le are cu Tavi Clonda. În plus, și-a schimbat complet stilul de viață și a reușit să ajungă la o siluetă de invidiat, pe care mereu și-a dorit-o. A pierdut considerabil în greutate și arată acum foarte diferit.

După ce a renunțat la emisiunea ”Like a Star”, Gabriela Cristea nu a mai fost văzută pe micile ecrane. Ea susținea că acum este liberă de contract, vrea să revină la obiceiurile de dinainte de viața de mămică și își pregătește revenirea în televiziune. Apariția sa era programată în septembrie, însă aștepta un proiect care să o reprezinte. Deși ar fi primit multe oferte, se pare că nu găsea niciuna care să corespundă cu pretențiile și cerințele ei.

De curând, aceasta a anunțat că nu va mai reveni anul acesta în televiziune, deoarece nu a primit propuneri care să o mulțumească. Ea a explicat că a primit 3 oferte de angajare, dar pe două dintre ele le-a refuzat din start. Gabriela a precizat că situația din televiziune nu este deloc una bună, având în vedere că bugetul este unul mic, ceea ce determină televiziunile să nu investească în proiecte ample, pe care Gabriela le preferă.

„Am refuzat toate proiectele pe care le-am primit. Am avut trei propuneri, iar pe două dintre ele le-am declinat din start. Situația din televiziune nu e tocmai roz, iar eu nu vreau să apar la televizor doar de dragul de a apărea. Anul ăsta sigur nu revin. Mi-aș dori să revin, nu am un format preferat anume, dar trebuie să ți se propună ceva potrivit. La momentul ăsta bugetele nu mai sunt atât de mari, iar televiziunile nu investesc în formate ample”, a explicat Gabriela.