Connect with us
Gabriela Cristea intră în "revizie tehnică". Ce vrea să-și facă vedeta

Vedete

Gabriela Cristea intră în „revizie tehnică”. Ce vrea să-și facă vedeta

Gabriela Cristea este pusă pe fapte mari. Vedeta – mamă a doi copii a declarat că a intrat în revizie tehnică. Este pe cale să-și facă modificări la față și la corp, însă le face pas cu pas. Soția lui Tavi Clonda a ținut să precizeze că nu este însărcinată, dar că are câteva kilograme în plus de care va scăpa curând.

Gabriela Cristea intră în revizie tehnică

Gabriela Cristea și-a anunțat fanii că intră în revizie tehnică. Desigur, vedeta a glumit și a spus că face referire la o serie de schimbări și intervenții pe care vrea să le facă asupra chipului și corpului ei. În primul rând ea a început cu dantura pe care vrea să o refacă complet. Gabriela spune că de-a lungul timpului, fanii ei i-au reproșat că are dinții strâmbi, dar ea nu a fost deranjată pentru că erau naturali și sănătoși. Recent, însă, a aflat că are paradontoză și este decisă să taie răul de la rădăcină.

„Sunt în revizie tehnică. Încep să mă tunez, să mă reconfigurez. Am fost la dentist să îmi refacă toată dantura, că mi-au scris oamenii pe Instagram că am dinții strâmbi. Și eu le-am zis că sunt naturali, așa m-a înzestrat natura. Mă duc pentru că după 4 ani am ajuns în sfârșit la dentist și m-am trezit că am parodontoză. Fără să am niciun simptom, dar mă rezolv”, a declarat Gabriela Cristea.

Cea mai recentă apariție a Gabrielei Cristea a fost la emisiunea Te cunosc de undeva. Unul dintre fanii Gabrielei Cristea și-a făcut curaj si a întrebat-o direct pe aceasta: ”Ești însărcinată pentru a treia oară? Pentru că apar tot mai multe articole care spun că tu ai fi însărcinată”. Răspunsul Gabrielei Cristea a venit ferm și a venit la scurt timp: ”Nu sunt însărcinată”.

Pe lângă aceste schimbări, Gabriela a spus că este decisă să slăbească. Vedeta vrea să scape de nici mai mult, nici mai puțin de 10 kilograme, dar nu cu ajutorul bisturiului. Prezentatoarea TV vrea să înceapă o cură de slăbire drastică, și este convinsă că la final va fi trasă prin inel.

„Apoi o să intru la o cură de slăbire mai drastică un pic. Mai am de dat cam vreo 10 kilograme și atunci sunt ca trasă prin inel. Nu mă stresez foarte tare”, a spus Gabriela.

Chiar dacă, momentan, nu mai are niciun proiect în televiziune, vedeta este foarte activă pe contul ei de Instagram, unde ține legătura cu fanii. Postează aproape zilnic și vorbește cu cei care o urmăresc despre tot ce i se întâmplă.

Gabriela Cristea este căsătorită cu artistul Tavi Clonda, împreună cu care are două fetițe superbe.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top