Connect with us
Gabriela Cristea nu se mai oprește din slăbit. Și-a surprins fanii cu o fotografie în care arată impecabil

Vedete

Gabriela Cristea nu se mai oprește din slăbit. Și-a surprins fanii cu o fotografie în care arată impecabil

Gabriela Cristea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România. Aceasta a renunțat de ceva vreme la televiziune și își dedică tot timpul celor două fetițe pe care le are cu Tavi Clonda. Vedeta a purtat mereu o luptă grea cu kilogramele în plus și, chiar dacă mereu a ținut diete și a apelat la tot felul de trucuri, niciodată nu reușea să ajungă la greutatea mult visată. În ultima vreme, se pare că regimul la care recurge acum dă rezultate și se poate lăuda cu o siluetă de invidiat. Cu toate acestea, Gabriela nu este pe deplin mulțumită și vrea să mai dea jos câteva kilograme, pentru a ajunge la 50. În ultima sa

Gabriela Cristea nu se mai oprește din slăbit. Și-a surprins fanii cu o fotografie în care arată impecabil

Gabriela Cristea mai are doar puțin până își va atinge scopul. Vedeta a început lupta cu kilogramele în plus și se pare că va învinge, deoarece a pierdut considerabil în greutate. Până la 50 de kilograme, greutatea ideală a vedetei, mai este doar puțin. Gabriela este foarte încântată de cum arată și la momentul actual și nu ezită să publice fotografii în care fanii să-i poată admira silueta de invidiat.

Într-o postare recentă, Gabriela Cristea a îmbrăcat o rochie neagră, scurtă și mulată, care a lăsat la vedere picioarele lungi și subțiri, dar mai ales, o talie de viespe. Gabriela radiază de când a făcut aceste schimbări, are un mod de viață activ și sănătos, aleargă și petrece mult timp cu cele mici.

 

View this post on Instagram

 

Dupa ce am alergat o zi intreaga, o plimbare in curtea casei noastre e tot ce am nevoie sa ma relaxez. #victorienii #bygabrielacristea

A post shared by Gabriela Cristea (@bygabrielacristea) on

Gabriela a declarat că a recurs la un regim echilibrat. Astfel, ea consumă 1200 de calorii pe zi, respectă cele trei mese principale și mănâncă orice, chiar și ducliuri, însă are grijă să nu abuzeze. Visul ei este să ajungă la 50 de kilograme, ceea ce crede că va și reuși până în toamnă.

„Sunt în continuare la dietă, țin un regim echilibrat, cam 1200 de calorii pe zi, împărțite în 5 mese, 3 principale și două gustări și mă simt foarte OK, pentru că mănânc absolut orice, inclusiv dulce o dată pe săptămână și mă simt foarte bine. Cred că ăsta e ritmul pe care îl voi ține. Și dacă o țin așa cred că până la toamnă o să am 50 de kilograme.”

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

1 Comment

1 Comment

  1. GOGU

    2020-07-15T06:46:31+03:00 at 6:46

    Fara zdrente era mai draguta mai ales in pozitia inghemuita!Ce e frumos e frumos!!!!!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top