Connect with us
George Burcea, atac fără precedent la adresa Andreei Bălan

Vedete

George Burcea, atac fără precedent la adresa Andreei Bălan

Deși căsnicia lor s-a terminat, Andreea Bălan și George Burcea continuă să aibă controverse până și în ziua de Paște. George i-a scris cuvinte grele Andreei pe rețelele de socializare.

George Burcea, atac fără precedent la adresa Andreei Bălan

În decursul zilei de Paște actorul și-a atacat fosta soție, pe Andreea Bălan, cu mesaje cutremurătoare. Chiar înainte de miezul nopții, George Burcea a postat pe Instagram o mulțime de poze cu fetița lor, Clara. După ce a făcut asta, aceasta a observat că nu mai are acces la contul fiicei sale. George s-a enervat la maximum și a postat mai multe mesaje țintite către Andreea.

Prin intermediul Instagram Stories, George i-a scris vorbe grele fostei sale soții.

“Să mai credeți în sfintele care fac pe nevinovatele la TV… care-și dau duhul pentru familie… care jură că boul a fost de vină, iar ele sunt sfinte :)) Paște fericit”“Mi-am luat block de la Ella. Oare cine a făcut asta? Hmmm, interesant, nu?”, scria George în mesajele pe Instagram.

George Burcea a urat fanilor Paște Fericit. Acesta se află în autoizolare în această perioadă dificilă.

Conflictul dintre cei doi a început de la un alt mesaj. Acesta a postat o poză a unui bărbat cu satârul la gât și cu mesajul următor: „De ce îmi scoți, fă, ochii.” Ofensată de acest mesaj, Andreea Bălan a reacționat și l-a blocat pe actor pe Instagram de pe contul fiicei sale, Clara.

Totuși, Andreea Bălan i-a dat replica fostului soț după ce l-a blocat pe Instagram.

”Când postezi satâre după ce dai share la pozele cu Ella și Clara, e firesc să primești block, ca să nu mai dai share și să nu mai apară copiii lângă astfel de postări periculoase! Vreau un tată exemplar, nu de care să îmi fie teamă”, i-a scris Andreea Bălan lui George Burcea.

1 Comment

1 Comment

  1. Elena

    2020-04-21T00:17:45+03:00 at 0:17

    Bai ma lasi?Fata ei are cont?Da cati ani are?Fata, nu ma-sa.Fir-ati a dracului de parasute!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top