Connect with us
George Burcea este infectat cu noul coronavirus! În ce stare se află

Vedete

George Burcea este infectat cu noul coronavirus! În ce stare se află

Actorul George Burcea a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus. Vestea a venit chiar astăzi, 16 octombrie, în urma efectuării unui test rapid. Conform unui comunicat al ProTV actorul se află izolat la domiciliu și se simte bine până în acest moment.

George Burcea are Covid-19 și se află izolat la domiciliu

George Burcea, fost concurent la emisiunea Ferma de la Pro TV, a fost supus unui al doilea test pentru Covid-19, care a ieșit pozitiv din nefericire. Cu toate acestea, actorul se simte bine și nu a avut decât simptome foarte ușoare până în prezent. Acesta a mers la spital pentru a se testa, după care s-a izolat la domiciliu în așteptare rezultatelor. Vineri rezultatul testului a ieșit pozitiv, așa că George Burcea va rămâne în continuare acasă, având în vedere că nu prezintă simptome grave.

Actorul și-a anunțat membrii familiei dar și toate persoanele cu care a intrat în contact în ultimele zile. George Burcea a făcut și declarații în acest sens, precizând că nu are simptome, se simte bine și este foarte optimist cu privire la acest moment îngrijorător prin care trece.

”Așa este, am fost depistat cu noul virus – COVID – 19. Vreau să vă asigur că mă simt bine, nu am niciun fel de simptome în acest moment și m-am izolat imediat, în casă. Totodată, i-am sunat pe toți cei cu care am intrat în contact și le-am spus despre rezultatul testului. Sunt optimist și sunt sigur că voi trece și peste această nouă provocare din viața, cât se poate de rapid”.

Între timp situația dintre George și Andreea Bălan pare că se înrăutățește. Artista a vorbit recent despre cât de greu îi este să fie o mamă singură și a subliniat și faptul că Burcea nu dorește să petreacă mai mult timp cu fetițele sale. Deși de-a lungul timpului cântăreața s-a ferit să vorbească despre acest subiect delicat, iată că acum a făcut câteva precizări care dau de înțeles că lucrurile nu stau deloc bine între cei doi și nu încape vorbă de împăcare.

„Nu îmi este ușor, este greu să fiu mamă singură și eu să fiu cea care are grijă de ele, de casă, de tot… dar pot! Programul meu se închide la cinci jumate. Tot ceea ce trebuie să rezolv, trebuie să fac în timpul zilei pentru că apoi o iau pe Ella de la grădiniță. Din momentul acela sunt a lor.  dată pe săptămână cu tati și în rest cu mine! 99% din timp ele sunt cu mine. Mi-aș dori să fie mai des, mi-as dori să fie mai mult, dar atât se dorește”, a declarat Andreea.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top