Connect with us

Vedete

George Burcea, gest scandalos după ce a fost prins drogat la volan. Cum îi ia la mișto pe procurori

George Burcea a fost prins drogat la volan cu câteva zile în urmă. Conform unui comunicat de presă emis de autorități acesta consumase cocaină. Totuși, se pare că acest eveniment nu l-a marcat deloc pe actor, care îi ia mișto pe procurori printr-un gest scandalos pe rețelele de socializare.

George Burcea, gest scandalos după ce a fost prins drogat la volan. Cum îi ia la mișto pe procurori

După tot scandalul dintre el și Andreea Bălan, George Burcea și-a găsit liniște în substanțele interzise. Actorul a fost prins la volan sub influența cocainei și, deși nu a vrut să dea declarații în acest sens, autoritățile au emis un comunicat în care au explciat toată situația.

„În jurul orei 10.00, în timp ce rula cu autoturismul pe B-dul Eroilor din orașul Voluntari, pe sensul către municipiul București, numitul B.G.V. a fost oprit de un echipaj de poliție din cadrul IPJ Ilfov-Serviciul Rutier, împrejurare în care acesta a fost testat cu aparatul Drager Drug Test 5000, rezultatul testării indicând o valoare pozitivă a „Cocaine”, motiv pentru care conducătorul auto a fost condus către o unitate spitalicească în vederea recoltării probelor biologice de sânge”, au lămurit procurorii.

George Burcea. sursa foto: spynews.ro

George Burcea. sursa foto: spynews.ro

Aseară actorul nu s-a mai putut abține și a făcut o glumă de-a dreptul sinistră pe profilul său de Instagram. Actorul a filmat momentul în care „face o linuţă” cu cardul, pe masă. Doar că, o secundă mai târziu, trece o gogoaşă peste. Aşa că, nu era vorba de cocaină de data asta, ci de… faină.  Pe fundal se auzea o melodie sugestivă: Eric Clapton – Cocaine.

Bineînțeles, această glumă a scandalizat pe toată lumea, mai ales acum când soția sa suferă din pricina comportamentului său.

Citește și: Alexandru Papadopol este istorie, Ioana Ginghină l-a și uitat pe actoraș

Citește și: Sorina Pintea face greva foamei, n-a mâncat nimic de 72 de ore. Este torturată

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top