Connect with us
Alexandru Papadopol este istorie, Ioana Ginghină l-a și uitat pe actoraș

Știri

Alexandru Papadopol este istorie, Ioana Ginghină l-a și uitat pe actoraș

UPDATE – În urma unei notificări primite de HUFF.ro din partea iubitului Ioanei Ginghină, il vom denumi pe aceasta „X”.

Ioana Ginghină a fost devastată de divorțul dintre ea și Alexandru Papadopol  de care s-a despărți anul trecut și care a șocat-o prin modul în care a ales să renunțe la căsnicie.

Actorașul a devenit deja istorie, aceasta l-a cunoscut pe X , un experimentat în turism, specializat pe Austria care se pare ca a făcut-o pe actrița Ginghină să aibă din nou fluturi în stomac.

Ioana Ginghină a recunoscut că este îndrăgostită

”Sunt fericită, sunt OK, sunt îndrăgostită. Nu vreau să dau mai multe detalii, că e vorba de Ruxy, vreau să o menajez de toate aceste ştiri. (…) Experiența prin care am trecut mă face să ştiu clar că mai rău de atât nu se poate. Am trecut printr-o chestie, adică OK, ne despărţim. Ce poate să se mai întâmple. OK, mă despart.(…) Acum, petrecem amândoi timp mai de calitate cu Ruxandra.

Cumva eram cine-i în casă are grijă de ea. Cred că au fost lucruri care s-au stricat în timp. Într-o zi mi-a zis Alexandru că gata, nu mai poate. Eu nu am realizat atunci. Acum mai bine de un an, cam un an şi trei luni. După mi-am dat seama că probabil undeva vina e la mijloc, erau nişte chestii care scârţâiau. Nu era o căsnicie neapărat fericită, ci una liniştită”, a mărturisit vedeta, pentru o televiziune din România.

Cine este noul iubit al Ioanei Ginghină

Noul iubit al Ioanei Ginghină s-a specializat în turismul din Austria, acolo unde a activat ca ghid  și unde organiza diferite excurisii. Mai nou, X se ocupă de un proiect special tot în domeniul turismului. Acesta organizează ”Transilvania Train”, un eveniment turistic, o călătorie cu trenul, dar nu numai. Circuitul, pe care acesta îl promovează și-l organizează, este un un lanţ de experiente unice în Transilvania. Pe lângă acest proiect, iubitul Ioanei mai organizează și diverse circuite turistice în zonele viticole, ce includ degustări de vinuri.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top