Connect with us
George Burcea și-a intrat în rolul de tătic. Ce a postat pe internet iubitul Andreei Bălan

Vedete

George Burcea și-a intrat în rolul de tătic. Ce a postat pe internet iubitul Andreei Bălan

Andreea Bălan și George Burcea sunt în culmea fericirii. Cei doi au devenit de curând părinți și nu-și mai încap în piele de bucurie. Cei doi postează frecvent fotografii cu micuța lor Ella, însă lasă la vedere doar câteva detalii, pentru că vedeta a declarat că nu își va expune copilul pe internet.

Citește și: Andreea Bălan a postat o noua fotografie cu fetița ei. Imaginea a creat controverse

În această dimineață, George Burcea a postat o fotografie în care își hrănește fiica cu lapte. El a scris în descrierea fotografiei: „Cineva miroase a laptic!”, iar fanii au început imediat să reacționeze.

Citește și: Misty, mesaj pentru Andreea Bălan. Ar putea fi împăcarea secolului

Andreea Bălan a devenit mămică pe 9 octombrie și imediat după ce fiica sa a venit pe lume, fanii au cerut o fotografie cu micuța. Atunci, Andreea Bălan a făcut un anunț cu privire la acest aspect.

“Vă pup pe amândouă. Pune te rog o poză cu micuța, știu că ai spus că nu vrei să apară în presă nicio poză cu ea, dar cred ca toată lumea vrea să o vada”, i-a scris o fană, iar Andreea i-a dat un răspuns tranșant.

“Nu doresc să apară decât mici detalii, atât. O voi proteja și nu o voi expune”, a scris Andreea pe pagina sa de socializare, iar mulți i-au înțeles decizia.

De atunci Andreea s-a mai răzgândit, iar astăzi a postat o nouă fotogarfei cu fiica ei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top