Connect with us
Medicul care a salvat-o pe Andreea Bălan: Șansele de supraviețuire erau de 10%

Vedete

Andreea Bălan a postat o noua fotografie cu fetița ei. Imaginea a creat controverse

Andreea Bălan trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Vedeta își ocupă tot timpul cu fiica sa și din când în când ține legătura și cu fanii săi pe rețelele de socializare.

Cântăreața a devenit mămică pe 9 octombrie și imediat după ce fiica sa a venit pe lume, fanii au cerut o fotografie cu micuța. Atunci, Andreea Bălan a făcut un anunț cu privire la acest aspect.

“Vă pup pe amândouă. Pune te rog o poză cu micuța, știu că ai spus că nu vrei să apară în presă nicio poză cu ea, dar cred ca toată lumea vrea să o vada”, i-a scris o fană, iar Andreea i-a dat un răspuns tranșant.

“Nu doresc să apară decât mici detalii, atât. O voi proteja și nu o voi expune”, a scris Andreea pe pagina sa de socializare, iar mulți i-au înțeles decizia.

De atunci Andreea s-a mai răzgândit, iar astăzi a postat o nouă fotogarfei cu fiica ei.

Imediat după ce a postat această fotografie a început o adevărată isterie între internauți.

„De ce nu o arăți la față?”, i-a scris o admiratoare Andreei Bălan. Vedeta i-a răspuns imediat: „De ce aș arăta-o?”. De aici au început să curgă comentariile.

„Bravo Andreea, nici sa nu o faci, momentan. Parerea mea. E prea micuță sa isi dea toti cu parerea despre ea. E minunea ta si bucură-te de ea. Te îmbrățişez!”

„E evident faptul că suntem curioși cum arată papusica … Dar eu una îți înțeleg alegerea si după ce că ești singura cu show-uri ești și singura care nu vrea sa.si arate minunea…bravo ai ambiție.”

„Nu e bine sa o arătați la fata.Asa e super!!! De ce ar trebui văzută???e un nou nascut inainte de botez.Si eu copil si sunt mama.Sa va trăiască sa va bucurați de printesica dvs.Toata stima.”, sunt doar cîteva dintre sutele de mesaje de pe pagina Andreei Bălan.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top