Connect with us
George Burcea și Viviana Sposub s-au mutat împreună. Ce spune mama asistentei TV

Vedete

George Burcea și Viviana Sposub s-au mutat împreună. Ce spune mama asistentei TV

George Burcea și Viviana Sposub s-au mutat împreună și vor împărți același acoperiș cel puțin 14 zile, cât sunt în izolare. Cei doi au fost depistați pozitiv cu noul virus, iar Burcea s-a mutat în apartamentul Vivianei. Ei spun că nu s-au mutat definitiv împreună, dar că pentru moment, așa le este cel mai bine.

George Burcea s-a mutat în apartamentul Vivianei

George Burcea locuiește cu Viviana Sposub, de când cei doi au fost depistați pozitiv cu noul virus. Îndrăgostiții se află în izolare, și au povestit cum decurge relația lor aflată la început de drum. În cadrul unui interviu TV, asistenta de la Vorbește lumea, a declarat că ei îi place să trăiască viața de studentă rebelă și că o îngrijorează ideea de a locui permanent cu un bărbat.

”Mi-e teamă pentru că eu n-am stat în viața mea două săptămâni legate cu un bărbat în casă și poate o iau razna. Deocamdată nu ne mutăm împreună, mie îmi place să mai trăiesc viața asta de studentă rebelă. Nu este cazul acum de copii, când va fi, anunțăm noi, m-am răzgândit, nu mai vreau să fiu mamă tânără”, a declarat Viviana Sposub, în cadrul unei emisiuni TV.

Totodată, și iubitul ei, George Burcea, a ținut să precizeze că decizia mutării împreună a fost una de nevoie și că încă nu s-a pus problema ca el și Viviana să se mute împreună definitiv.

El a spus că s-a mutat în apartamentul Vivianei, pentru că nu voia să-l infecteze pe nașul copilului lui, cu care împărțea casa.

”Noi nu locuim împreună, am decis să stăm pe perioada carantinei, pentru că eu stau în casă cu nașul copilului meu și nu am vrut să-l infectez și pe el. Așa că am venit la apartamentul ei”, a spus George Burcea.

Cei doi au o relație frumoasă de dragoste, începută în emisiunea Ferma de la Pro TV. Acolo s-au cunoscut și s-au îndrăgostit. Viviana era singură de ceva timp, iar George este în curs de divorț de soția lui, Andreea Bălan. Întrebată ce părere are despre faptul că iubitul ei este tatăl a doi copii, asistenta tv a declarat că nu o deranjează deloc. Tot ea a spus că mama ei, cu care are o relație foarte bună, și care îi este cea mai bună prietenă, îl apreciază pe George și se bucură pentru relația dintre el și fiica ei.

”Nu mă deranjează că are doi copii. Sunt două fetițe extraordinare, despre care George mi-a povestit mereu. Oricum, noi pornim de la zero, fiecare are trecutul lui, dar noi trăim prezentul. Mama este fericită pentru că eu sunt fericită. Cu siguranță îl apreciază foarte mult pe George”, a spus asistenta TV.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top