Connect with us
Viviana Sposub are coronavirus. Ea și iubitul ei George Burcea se află în izolare

Vedete

Viviana Sposub are coronavirus. Ea și iubitul ei George Burcea se află în izolare

Viviana Sposub a confirmat că a fost infectată cu noul coronavirus, la fel ca și iubitul ei George Burcea. Ea a primti rezultatul testului și din păcate acesta a fost pozitiv. Cei doi vor sta în izolar ela domiciliu și speră să depășească cu bine această perioadă.

George Burcea a fost primul care a aflat, ieri, că este infectat cu noul virus. Acesta a declarat pentru ProTV că se simte bine și nu are niciun fel de simptome, însă va sta izolat la domiciliu în perioada următoare. Totodată el a ținut să precizeze că și-a anunțat toți membrii familiei, dar și apropiații cu care s-a văzut în ultima vreme.

Nu au trecut nici 24 de ore, iar iubita sa Viviana Sposub a confirmat pentru ProTV că este și ea infectată. Vedeta de la Ferma a confirmat vestea proastă și a mărturisit că se află în izolare, se simte bine în acest moment și este optimistă că vor depăși amândoi acest impas.

Ieri, după ce George a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, am decis să mă programez la testare. Tocmai ce am primit rezultatul și mi-a fost confirmat faptul că am și eu virusul. Momentan, ne simțim bine amândoi, iar pentru următoarea perioadă vom sta izolați la domiciliu. Vă ținem la curent cu starea noastră, dar sunt sigură că vom trece cu bine peste acest moment”, a declarat Viviana Sposub pentru protv.ro.

Viviana Sposub și George Burcea formează un cuplu după ce ambii au participat la emisiunea Ferma, de la ProTV. Cei doi s-au îndrăgostit iremediabil și acum se află într-o relație.

În tot acest timp războiul dintre Burcea și Andreea Bălan, fosta lui soție, continuă. Artista l-a acuzat recent că nu vrea să petreacă mai mult timp alturi de fetițele sale și nu se implică atât cât și-ar dori ea, în creșterea lor. Andreea s-a plâns că îi est egreu să fie o mamă singură și să se descurce și cu copiii și cu casa, însă nu are ce să facă pentru că din partea fostului soț atât se dorește.

„Nu îmi este ușor, este greu să fiu mamă singură și eu să fiu cea care are grijă de ele, de casă, de tot… dar pot! Programul meu se închide la cinci jumate. Tot ceea ce trebuie să rezolv, trebuie să fac în timpul zilei pentru că apoi o iau pe Ella de la grădiniță. Din momentul acela sunt a lor.  dată pe săptămână cu tati și în rest cu mine! 99% din timp ele sunt cu mine. Mi-aș dori să fie mai des, mi-as dori să fie mai mult, dar atât se dorește”, a declarat Andreea.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top