Connect with us
George Michael s-a sinucis, conform unor declarații făcute de iubitul său

Vedete

George Michael s-a sinucis, conform unor declarații făcute de iubitul său

Fadi Fawaz, iubitul lui George Michael, a declarat pe contu său de Twitter ca artistul s-a sinucis. La scurt timp după aceste declarații contul de Twitter a fost închis. Presa străină a încercat să îl contacteze pe Fawaz, însă acesta nu este de găsit.

Exista două piste în acest moment, una din ele vorbește despre faptul ca este posibil ca mesajele să nu fi fost postare de iubitul lui George Michael, contul său putând fi spart de un hacker, iar a doua spune că staful lui Michael l-ar fi șantajat pe Fadi Fawaz și obligat să șteargă contul de pe rețeaua de socializare.

”Am fost într-o relaţie cu George Michael până când l-am găsit mort în pat. Singurul lucru pe care l-a vrut George a fost să moară. A încercat de nenumărate ori să se sinucidă şi, în final, a reuşit. Ne-am iubit foarte mult şi eram împreună aproape 24 de ore pe zi”, au fost mesajele publicate, potrivit Independent.

Nu este clar motivul pentru care Fawaz a publicat aceste mesaje. De asemenea, nu este exclus ca el să fi fost victima unui hacker.

El a mai publicat un mesaj legat de moartea cântăreţului: ”Este Crăciunul pe care nu-l voi uita niciodată. Să-ţi găseşti partenerul mort liniştit în pat, la primele ore ale dimineţii. Nu voi înceta să îţi simt lipsa”.

În ajunul Anului Nou, Fawaz a publicat o fotografie în care arăta degetul mijlociu: ”Te urăsc 2016 din tot sufletul”.

Rezultatele examinării cadavrului lui George Michael au fost ”neconcludente”, potrivit declaraţiilor făcute de poliţie, iar mai multe teste vor fi realizate pentru determinarea cauzei decesului.

Managerul artistului, Michael Lippman, a declarat că starul a murit din cauza unei probleme cardiace. Poliţia va pregăti un dosar pentru anchetatorul din Oxfordshire.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

1 Comment

1 Comment

  1. anonim

    2017-01-04T00:41:41+02:00 at 0:41

    a murit ce mai conteaza cum a murit s-a dus si gata numai este din pacate printre cei vii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top