Connect with us
Gheorghe Turda duce pe picioare o adevărată dramă! Nu a vorbit până acum despre asta

Vedete

Gheorghe Turda duce pe picioare o adevărată dramă! Nu a vorbit până acum despre asta

Gheorghe Turda duce cu el o adevărată dramă despre care evită să vorbească pentru că asta îi provoacă li mai mare suferință. Este cunoscut pentru felul lui de a fi jovial, glumeț, optimist, însă foarte puțini sunt cei care cunosc ce se ascunde în spatele scenei și a vieții de artist.

Gheorghe Turda suferă în tăcere

Gheorghe Turda suferă și acum după pierderea soției sale. S-a întâmplat în urmă cu 11 ani, dar durerea a rămas la fel de puternică până în prezent. Este unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți de muzică populară din țara noastră, cunoscut pentru talentul său desăvârșit, dar viața nu i-a fost deloc ușoară.

În urmă cu 11 ani, Gheorghe Turda și-a pierdut iubita, soția, partenera de viață. A fost o lovitură cruntă pentru interpretul de muzică populară care își iubea enorm soția.

Gheorghe Turda duce pe picioare o adevărată dramă! Nu a vorbit până acum despre asta

O boală cruntă a luat-o pe soția lui de lângă el în anul 2009. A fost un an negru pentru Gheorghe Turda și întreaga familie. Elisabeta Turda era balerină.

„În timpul unui turneu în Japonia, în 1987, soţiei mele, prim-balerină solistă a Ansamblului Rapsodia, i s-a declanşat o boală teribilă, leucemie cronică trombocitară. Acel turneu a fost extrem de solicitant, în 35 de zile am avut 32 de concerte şi foarte puţin timp de odihnă. În urma vizitei la Hiroshima a apărut boala, probabil din pricina climei şi a radiaţiilor care au persistat încă din 1945, chiar şi astăzi fiind urmări ale bombei atomice”, a declarat Gheorghe Turda.

Elisabeta Turda s-a stins după 20 de ani de luptă cu boala

Soția lui Gheorghe Turda, Elisabeta s-a stins din viață după 20 de ani de luptă cu boala.

„Din păcate, după o luptă de mai bine de 20 de ani, Dumnezeu nu a mai vrut s-o ţină lângă mine. După moartea soţiei a trebuit să-mi continuu drumul vieţii, deşi nu a fost deloc simplu”, a declarat Gheorghe Turda la ShowBiz Report.

Timpul a trecut și Gheorghe Turda a încercat să cunoască alte femei, să-și facă relații și să se vindece, atât cât era posibil. Din păcate, nimic nu a ținut și nu a putut să înlocuiască iubirea lui pentru soția sa.

Au trăit împreună 28 de ani și rodul iubirii lor este fiul lor. Gheorghe Turda este singur acum și a petrecut Revelionul singur. A aprins o lumânare în memoria celei care i-a fost soție și iubită, și a pășit astfel în noul an.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top