Connect with us
Gheorghe Turda o atacă pe fosta iubită. Ce a putut să spună despre ea

Vedete

Gheorghe Turda o atacă pe fosta iubită. Ce a putut să spună despre ea

Artistul de muzică populară Gheorghe Turda este foc și pară pe fosta iubită, Nicoleta Voicu. Acesta oa cuză pe femeie că se folosește de numele lui și a vrut să fie cu el doar pentru bani și faimă. La rândul ei Nicoleta aruncă acuze grave asupra cântărețului. Războiul dintre cei doi nu pare să se termine.

Gheorghe Turda o atacă pe fosta iubită. Ce a putut să spună despre ea

În cadrul emisiunii Acces de Weekend Gheorghe Turda a vorbit despre relația sa cu artista de muzică populară Nicoleta Voicu, căreia i-a adus acuze dure. El susține că femeia nu a vrut decât banii lui și îi interzice să îi mai folosească numele. Artistul în vârstă de 72 de ani este extrem de revoltat pe toate femeile cu care a încercat să aibă relații în ultima perioadă și susține că nu mai are niciun fel de încredere în femei.

„Două încercări am avut în dragoste, acum nu mai am încredere în femei, pentru că întotdeauna aparențele înșeală. Mă deranjează și le interzic categoric să se mai folosească de numele meu pe unde merg. Se folosesc toate de numele meu ca să devină vedete. De 10-11 luni, eu nu mai am nici o relație cu cea de-a doua iubită. Nu am pus prea tare suflet când ne-am despărțit, pentru că am știut că a stat cu mine din interes, pentru faimă. Cea de-a doua chiar îmi scotea ochii că ea era dintr-o familie înstărită”, a declarat Gheroghe Turda, la Antena 1.

În același timp, fosta sa iubită a postat un mesaj dur pe rețelele de socializare în care îl critică pe Gheorghe Turda foarte aspru. nu este prima oară când cei doi își aruncă vorbe grele în public, războiul este foarte vechi.

„Am ascultat inepțiile acestui om, a întrecut orice limită a bunului simț. Doamne, cum de-l mai rabdă Dumnezeu pe acest om?! Cum poți să-mi jignești familia în halul asta?! Nu ți-e rușine obrazului, fiindcă ai fost în casa părinților mei, ai fost tratat omenește și dumnezeiește?! Toata viața ai verificat viețile altora și ai găsit doar răul, binele nu e pentru tine, omule! Ești obișnuit ca lumea să nu sufle în fața ta și să fii lăsat să arunci cu noroi în obrazul tuturor și nimeni să nu zică nimic” a scris artista pe Facebook.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top