Connect with us
Gheorghe Visu din "Inimă de țigan" este internat la spital. Actorul are nevoie de oxigen

Vedete

Gheorghe Visu din „Inimă de țigan” este internat la spital. Actorul are nevoie de oxigen

Gheorghe Visu este internat la spital. Actorul din serialul Inimă de țigan are probleme de sănătate. El și-a anunțat fanii că a fost internat la Spitalul Matei Balș din Capitală și că are nevoie de oxigen.

Gheorghe Visu are probleme de sănătate

Actorul Gheorghe Visu din serialul Inimă de țigan are probleme de sănătate. Acesta este internat la Spitalul Matei Balș din Capitală și are nevoie de oxigen. El a făcut o postare pe pagina personală de Facebook, prin care și-a îngrijorat fanii.

„Cârlan bătrân atașat la perete…îmbătat de oxigen noaptea ca privighetoarele noaptea”, a fost mesajul actorului.

Gheorghe Visu a interpretat rolul lui State în telenovela Inimă de țigan. Este un actor foarte îndrăgit, destul de discret cu viața personală. Nici apropiații lui nu știu ce se întâmplă cu el în aceste momente și cât de delicată este situația.

Actrița Carmen Tănase a declarat pentru DCnews.ro că nu știe care este stare lui Gheorghe Visu, dar că acesta a lăsat din postarea de pe Facebook, să se înțeleagă că s-a îmbolnăvit de coronavirus. Ea a spus că va încerca să îl sune pentru a afla de la el cum se simte.

„Nu ştiu ce să vă spun cu certitudine, care este în prezent starea lui Geo. Am citit duminică noapte, târziu, postarea lui de pe Facebook, unde pare că lasă să se înţeleagă că s-a îmbolnăvit de COVID. Pe de altă parte, Geo are ceva probleme pulmonare mai vechi şi mă gândesc că i-or da de furcă în perioada asta mai aparte. Îl voi suna în cursul zilei de astăzi, atunci când voi considera că poate vorbi. Voi încerca ca telefonul meu să pice între programul vizitelor medicilor. Şi voi refuza să mă gândesc la lucruri neplăcute”, a declarat Carmen Tănase.

Gheorghe Visu, născut în București, a copilărit și studiat local, iar studiile liceale le-a urmat la Liceul nr. 25. Încă din adolescență a avut mai multe pasiuni, precum desenul și chitara, la maturitate a ales să studieze Arta actorului, la Institutul de Arta Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale“.

Datorită calităților sale fizice și actoricești, Gheorghe Visu a fost descoperit de producătorii din cinematografie și distribuit alături de actori și actrițe cu nume foarte cunoscute precum Radu Beligan, Valeria Seciu, Draga Olteanu, Matei Alexandru, Răzvan Vasilescu, Victor Rebengiuc, Gheorghe Dinică, Marin Moraru. Gheorghe Visu a fost admirat în cinematografe și aplaudat în sălile de teatru.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top