Connect with us
Gheorghe Visu - suferința din spatele vieții frumoase de actor

Vedete

Gheorghe Visu – suferința din spatele vieții frumoase de actor

Actorul Gheorghe Visu și-a anunțat cunoscuții și fanii că este internat la spital și are nevoie de oxigen. Toată lumea a intuit că acesta a fost infectat cu noul virus, și de aici vin internarea și problemele cu respirația. Gheorghe Visu a devenit celebru prin rolul lui State pe care l-a avut în telenovela românească Inimă de țigan.

Gheorghe Visu, drama din viața actorului

Gheorghe Visu este un actor român cunoscut publicului larg mai ales după rolul pe care l-a avut în telenovela românească Inimă de țigan. Actorul traversează o perioadă delicată din cauza unor probleme de sănătate. Printr-o postare pe Facebook, Gheorghe Visu a dat de înțeles că este internat la spital și are nevoie de oxigen.

Puțini sunt cei care știu că actorul a mai avut probleme de sănătate, în urmă cu câțiva ani, când a traversat o cumpănă.

Era slăbit, arăta destul de rău, iar în presă se zvonea că ar suferi de ciroză. Din fericire, nu acesta a fost diagnosticul.

„Sunt bine. Nu sunt sănătos, dar nici nu am o boală gravă care să mă termine. Pot să mai stau cu problemele astea 20 de ani. Apropo de zvonul asta, am primit un telefon de la o colegă care mă întreba dacă am ciroză. E o prostie. Am o boală de fumător, dar nu cancer. E o afecțiune respiratorie pe care am stopat-o. De aia m-am lăsat de fumat și, sincer, îmi pare rău. Fumatul e o atitudine, nu un viciu. Eu m-am lăsat fără sa ezit că așa a trebuit”, spunea Gheorghe Visu în 2013, într-un interviu pentru WOWBIZ.

Datorită calităților sale fizice și actoricești, Gheorghe Visu a fost descoperit de producătorii din cinematografie și distribuit alături de actori și actrițe cu nume foarte cunoscute precum Radu Beligan, Valeria Seciu, Draga Olteanu, Matei Alexandru, Răzvan Vasilescu, Victor Rebengiuc, Gheorghe Dinică, Marin Moraru. Gheorghe Visu a fost admirat în cinematografe și aplaudat în sălile de teatru.

În 2016 și 2017 a fost recompensat cu șapte premii de interpretare (în film și teatru).

În teatru a debutat de foarte tânăr, ca elev și apoi ca student al I.A.T.C., la Teatrul Național din București, iar după absolvirea facultății 1974) devine angajatul Teatrului Național din București.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top