Connect with us
Gigi Becali nu mai vrea să facă păcate. Pe ce se va axa în 2021

Vedete

Gigi Becali nu mai vrea să facă păcate. Pe ce se va axa în 2021

Gigi Becali a anunțat că dispare de pe micile ecrane și că va sta departe de viața publică pentru că nu mai vrea să facă păcate. Latifundiarul a și justificat această decizie. El a spus că vrea să se ocupe doar de afaceri și de clubul de fotbal pe care îl conduce. Ce a declarat Becali despre aparițiile la televizor.

Gigi Becali nu mai vrea să facă păcate

Gigi Becali este decis să nu mai facă păcate, iar pentru asta a ales să dispară din viața publică. Latifundiarul vrea să stea departe de interviurile televizate, de emisiuni și de orice ocazie care îl poate scoate în prim plan. Becali ca spus că în 2021 vrea să se ocupe doar de afaceri și de clubul de fotbal pe care îl patronează.

Omul de afaceri a declarat că viața publică vine la pachet cu trufie, mândrie, jigniri și multe altele. Toate acestea reprezintă păcate pe care el nu vrea să le mai facă.

„Viață publică ai văzut ce înseamnă. Cum ies cum trebuie să spun ceva, ori trufie, ori mândrie ori jignire ori ceva. Nu mai vreau să fac păcate”, a declarat Gigi Becali pentru emisiunea ShowBlitz.

Întrebat cum petrece sărbătorile de iarnă, Gigi Becali a dat un răspuns cât se poate de sincer, neașteptat pentru unii. El a declarat că sărbătorile nu înseamnă mâncare și băutură, ci ocazia de a fi mai strict și mai credincios.

„La mine sărbătoare nu înseamnă că mergem bem vin, mâncăm, ne distrăm, facem păcate. Nu tată! Pentru mine, sărbătoare înseamnă și mai strict, și mai credincios și mai mult la biserica și mai multe rugăciuni. La mine este în fiecare zi sărbătoare, pentru că fiecare zi pe care Dumnezeu a dat-o este viață noastră. Și eu mă bucur numai în Hristos și în Biserică. Sărbătoare pentru mine e în Biserica”, a declarat latifundiarul.

Gigi Becali a mai spus, în urmă cu câteva luni, că se retrage din viața publică și se concentrează pe familie și pe activitatea sa profesională.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top