Connect with us
Gigi Becali a avut o reacție șocantă după ce Mihai Onilă i-a refuzat ajutorul. Fostul component al trupei AXXA a decis să incinereze trupul fetiței sale.

Vedete

Gigi Becali, reacție șocantă după ce Mihai Onilă i-a refuzat ajutorul

Gigi Becali a reacționat dur după ce Mihai Onilă a afirmat că vrea să incinereze trupul neînsuflețit al fetiței sale.

Gigi Becali s-a oferit să suporte costurile de repatriere și înmormântare ale fetiței fostului component al trupei AXXA. Mihai Onilă a refuzat ajutorul și s-a hotărât să incinereze trupul copilei.

Finanțatorul Stelei a reacționat dur la decizia acestuia.

”Fără slujbă de înmormântare acel copil merge în Iad. Îmi pare rău că nu au acceptat ajutorul oferit de mine. Nu-l cunosc, nu l-am văzut în viaţa mea, dar eu pe orice om de pe lumea asta, vin şi-l ajut. Orice om. Pe vremuri, sora mea cea mare lua oamenii de la morgă, îi spăla, îi îmbrăca şi-i înmormântam creştineşte.

Gigi Becali: Fetița va merge în IAD dacă îi incinerează trupul

Copiii care mureau la 5-6 zile. Păcatul e păcat. Ea dacă este botezată, ea are un înger. Ea nu avea aşa mari păcate la vârsta aia, dar dacă l-a incinerat se va duce în Iad şi va suferi acolo. Dacă el a spus că are putere de vindecare, atunci e sectant. Dumnezeu i-a dat o lecţie pentru că el s-a crezut mare vindecător. I-a zis: ”Ia, na tu o durere şi mai mare şi încearcă tu să-ţi vindeci copilul”. Eu ca să salvez sufletul copilului ăla m-aş pune şi în genunchi în faţa lui”, a declarat Gigi Becali.

Citește și: O nouă durere pentru Mihai Onilă, după ce i-a murit fetița. Fostul solist de la AXXA nu are bani să o aducă acasă

Fiica lui Mihai Onilă a murit la vârsta de 10 ani, din cauza cancerului. Decesul acesteia s-a produs în Belgia, unde se află familia cântărețului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top