Connect with us
Gigi Hadid a născut. A postat pe Instagram prima imagine cu bebelușul

Vedete

Gigi Hadid a născut. A postat pe Instagram prima imagine cu bebelușul

Gigi Hadid, modelul Victoria’s Secret, a născut primul său copil. Astăzi, vedeta a publicat prima imagine cu bebelușul pe Instagram.

Gigi Hadid și artistul Zayn Malik au devenit părinți pentru prima oară.

Gigi Hadid a născut! Prima imagine cu bebelușul

„Fetița noastră s-a alăturat Pământului weekendul acesta și deja ne-a schimbat viețile. Atât de îndrăgostiți!”, a publicat Gigi Hadid pe Instagram, alături de fotografia micuței.

„Our girl joined us earth-side this weekend and shes already changed our world. So in love”, este mesajul în limba engleză publicat de Gigi Hadid.

Și tatăl fetiței lui Gigi Hadid, cântărețul Zayn Malik, a publicat pe Twitter un mesaj, împreună cu o fotografie cu mânuța mică a bebelușului lor.

„Fetița noastră este aici, sănătoasă și frumoasă! Să încerc să exprim în cuvinte cum mă simt acum este imposibil. Iubirea pe care o simt pentru această mică ființă este departe de înțelegerea mea. Recunoscător să o cunosc, mândru să o numesc a mea și bucuros pentru viața pe care o vom avea împreună”, a scris și Zayn, alături de o altă imagine.

Cu doar câteva ore înainte de a naște, Gigi Hadid a distribuit pe Instagram Story anunțul despre noua melodie a lui Zayn. Se pare că piesa se numește „Better” și urmează să fie lansată în curând. Ținând cont că lansarea coincide cu perioada în care s-a născut fiica lor, e posibil ca melodia să îi fie dedicată. Artistul nu a mai lansat nicio melodie din anul 2018, după lansarea albumului Icarus Falls.

Gigi Hadid a născut, iar pe toată perioada sarcinii a stat în izolare. Vedeta Victoria’s Secret și-a anunțat sarcina la emisiunea Tonight Show al lui Jimmy Fallon. Atunci, a declarat că ea și Zayn Malik sunt fericiți și recunoscători pentru urările de bine și susținerea tuturor.

Gigi și Zayn sunt împreună din 2015

Fericiții proaspăt părinți sunt împreună de 5 ani, însă relația lor a fost presărată de despărțiri și împăcări. Cea mai recentă ceartă a avut loc în iarna anului trecut, când au fost distanțați o vreme, dar s-au împăcat chiar înainte de sărbători. Perechea a confirmat că s-a împăcat în luna februarie 2020. Iată că astăzi, după suișuri și coborâșuri, sunt părinții unei fetițe nou născute.

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top