Connect with us
Gina Pistol, decizie radicală pentru fetița ei: "Gata. Am semnat!"

Vedete

Gina Pistol, decizie radicală pentru fetița ei: „Gata. Am semnat!”

Gina Pistol mai are puțin și își va ține în brațe primul copil. Fetița lor este pe drum și părinții sunt nerăbdători de prima lor întâlnire, care va avea loc în curând. Gina se pregătește intens pentru marele eveniment și a pus la punct toate detaliile, pentru a se asigura că nu îi lipsește nimic. Astăzi a luat o decizie extrem de importantă pentru fetița lor, care o va ajuta pe viitor.

Gina Pistol, decizie importantă pentru fetița ei

Gina Pistol este foarte fericită și încântată de noul ei statut. Celebra prezentatoare TV arde de nerăbdare să o întâlnească pe fiica ei și s-a pregătit din timp pentru marele eveniment. Astăzi, vedeta a luat o decizie importantă, care o va ajuta enorm pe micuță pe viitor.

Astfel, ea a semnat pentru recoltarea și depozitarea celulelor stem ale micuței. Deși părerile sunt împărțite cu privire la această tehnică, Gina și Smiley s-au informat și au ajuns la concluzia că este eficient să aleagă kit-ul de recoltare pentru fetița lor. Decizia aceasta este una importantă pentru viitorul și siguranța fetiței lor.

Ca de obicei, Gina a vrut să-i țină la curent pe fanii ei și a pus un Instastory cu kit-ul.

Gina Pistol, supărată de fani

Deși este iubită de mulți oameni, Gina Pistol are în lista ei de urmăritori și o mulțime de hateri. De curând, cineva i-a reproșat că are o atitudine neplăcută de când este însărcinată și că era mult mai drăguță înainte de această perioadă.

Gina nu s-a supărat și a decis să-i dea o lecție femeii, publicând numele acesteia și mesajele trimise.

„Deci, uneori, oamenii spun lucruri trăsnite! Las special numele, că poate așa li se face un pic de jenă, mă gândesc eu, nu știu. Mă, da’, sunt oameni cu părul alb, oameni care au copii, oameni care au nepoți.

Toți avem simpatii și antipatii, dar mie mi-ar fi jenă vreodată să las un mesaj cuiva urât sau un comentariu, pentru că, până la urmă, este vorba despre mine! Nu despre persoana respectivă!

Tot timpul le spun asta! Ceea ce spui despre mine nu mă definește, însă, te definește pe tine! Dar, trebuie să ai și minte să înțelegi. Doamne ferește!”,  a spus Gina Pistol pe Instagram.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Gina Pistol, decizie radicală pentru fetița ei: „Gata. Am semnat!” - RomaniaTaraMea.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top