Connect with us

Vedete

Cât a luat în greutate Gina Pistol, la 8 luni de sarcină. Vedeta nu se mai recunoaște

Gina Pistol traversează cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Celebra prezentatoare TV va deveni curând mămică și doar puțin timp o mai desparte de ziua în care își va strânge fetița alături de Smiley. Gina Pistol a intrat deja în cea de-a opta lună de sarcină și, ca orice viitoare mămică, se confruntă cu câteva probleme trecătoare. Una dintre acestea este greutatea, care a crescut odată cu cea mică.

Gina Pistol s-a îngrășat 15 kilograme

Gina Pistol se află în ultimul trimestru de sarcină. Celebra prezentatoare este foarte încântată de faptul că va deveni mămică și face mai mereu cumpărături pentru cea mică și se pregătești intens pentru ziua cea mare. Atât ea, cât și Smiley sunt extrem de nerăbdători, dar și emoționați, având în vedere că este pentru prima dată când vor deveni părinți.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)


Gina Pistol a avut o sarcină destul de ușoară și a fost activă în tot acest timp, a mers la cumpărături singură și nu a stat decât în casă. Totuși, a avut și ceva probleme, precum o retenție de apă din cauza căreia i se umflau foarte tare picioarele, deși era atentă la consumul în exces de sare și la alimentele pe care le alegea.

De asemenea, în ultima perioadă, ea a început să sforăie foarte tare. Deși nu i-a venit să creadă, Smiley i-a arătat și dovada. Ea a mărturisit că suferă de rinită de sarcină, o afecțiune din cauza căreia femeile însărcinate își simt nasul înfundat.

„Cam așa respir eu de două luni, mai mult de două luni, că am și rinită de sarcină. De multe ori, bine, de foarte multe ori și sforăi. M-am contrazis cu Andrei până mi-a arătat dovada”, a afirmat Gina Pistol.

Una dintre cele mai mari schimbări prin care a trecut vedeta sunt kilogramele în plus. Gina Pistol a vorbit despre această problemă și a explicat că din cauza greutății a ajuns să se deplaseze greu, să nu aibă chef de nimic și să obosească mai repede. Totuși, ea nu se plânge și înțelege că este ceva normal să nu mai arate ca înainte și se bucură de minunea pe care o poartă în pântec în fiecare zi.

Artista nu a spus ce greutate are, însă s-a amuzat copios printr-un InstaStory pe seama acestui subiect.

‘Plâng! Sunt foarte multe kilograme. Și trebuie să fac ceva. De aia îmi era mie greu la urcat scări. Eu am văzut că sunt pufoasă, doar că nu mă așteptam la numărul ăla de kilograme. Și mai am 2 luni.

Voi să nu credeți că mă plâng, doar că așa sunt eu. Parodiez anumite etape din viața de dragul divertismentului. Îi mulțumesc lui Dumnezeu zilnic pentru minunea pe care o port în pântece. Nu am cumpărat cântarul ca să mă cântăresc zilnic, dar Andrei s-a apucat serios de regim și m-a rugat să caut un cântar bun, că altfel nu mă cântăream eu’, a povestit Gina Pistol într-un story pe Instagram.

3 Comments

3 Comments

  1. Pingback: Gina Pistol, decizie radicală pentru fetița ei: „Gata. Am semnat!” – Stiri Video

  2. Pingback: Decizia controversată pe care a anunțat-o Gina Pistol despre fiica ei. Ce se va întâmpla imediat după naștere. Voi ce părere aveți? Ați recurs la această metodă? – Aflam tot

  3. Pingback: Gina Pistol, decizie radicală pentru fetița ei: „Gata. Am semnat!” – Erețetă.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top