Connect with us
Gina Pistol prezentatoarea Asia Express

Vedete

Gina Pistol despre o super experienta: „A fost cel mai frumos cadou”

Odata cu trecerea varstei, frumoasa nascuta in 1981 vede altfel viata. O dovada in acest sens este o experienta spirituala care a schimbat-o mult pe Gina Pistol, foarte cunoscuta pentru aparitia in Playboy. Blondina a participat recent la celebrul pelerinaj spre Santiago de Compostella, orasul din nordul Spaniei. Vedeta a mers pe jos peste 1,500 de km in doar 35 de zile.

”Pentru mine drumul acesta a fost cel mai frumos cadou pe care mi-l puteam face. A fost ca un detox pentru suflet. Nu m-am intors mai inteleapta sau mai luminata, insa am avut ocazia sa retraiesc momente din copilarie, mirosuri, senzatii, am cunoscut oameni faini din toata lumea, am admirat peisaje care ma lasau fara cuvinte, am fost insotita de cantecul pasarilor pe tot parcursul drumului. Ce poate fi mai frumos de atat?

Cel mai greu mi-a fost cand a trebuit sa merg doua zile pe o ploaie rece de munte. Trebuie sa mergi mai departe, oricat de greu ti-ar fi. Cel mai frumos… cel mai frumos a fost drumul, cu tot ceea ce mi-a oferit el.

Citeste si: Chef Florin Dumitrescu: „Gina Pistol si Catalin Scarlatescu sufera de o boala rara!”

1 IUNIE pe vremea lor. Cum aratau divele sexy ale Romaniei cand erau niste copile

Am dormit in “albergues” municipale sau private. Sunt niste hosteluri speciale pentru pelerini. Cazarea, adica patul, costa intre 5 si 18 euro. Poti sa dormi alaturi de 100-150 de persoane sau poti alege sa dormi in camere mai mici. Depinde de loc si de buget.

Exista mai multe rute. Camino France, cel parcurs de mine, este cel mai popular drum. Are punctul de pornire in Saint-Jean- Pied-de-Port, in Muntii Pirinei, in Franta, traverseaza nordul Spaniei prin orasele Pamplona, Logrono, Burgos si Leon, cu oprire la Santiago de Compostela. Camino Frances are cam 780 km. Daca adaugi cat mai mergi prin locurile unde te opresti, cred ca sunt aproape 1.000 km.

Lectia nr. 1: mi-a fost greu in primele zile, cand ma cocosa greutatea rucsacului. Am invatat ca n-am nevoie sa car multe lucruri (inutile) dupa mine. Ai nevoie de foarte putine. Lectia nr. 2: seara ma dureau gleznele, calcaiele si fiecare oscior din talpa. Faceam in medie 25 km zilnic (aveam zile cand mergeam 22-24 km si zile de 34-38 km). Lectia nr. 3: NU ESTI IN COMPETITIE CU NIMENI. Fiecare are drumul lui de parcurs. N-am plecat la drum cu gandul sa invat ceva anume, insa mi-au fost testate rezistenta fizica, rabdarea, intelegerea. Pe drumul acesta iti testezi limitele fizice si psihice”, a declarat Gina Pistol pentru Libertatea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top